kayhan.ir

کد خبر: ۶۲۳۰۶
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۸

افزایش چالش بحران اقتصادی در بین نویسندگان انگلیس(اخبار ادبی و هنری)

انجمن نویسندگان انگلیس از بحران اقتصادی نویسندگان ادبی و کاهش سطح درآمد نویسندگان حرفه‌ای این کشور به کمتر از حداقل دستمزد سالانه در انگلیس خبر داد.


​به گزارش مهر به نقل از گاردین، گزارش سالانه انجمن نویسندگان انگلیس نشان می‌دهد که تعداد تقاضاهای ثبت شده توسط این انجمن برای ارائه کمک‌های مالی ضروری به نویسندگان در سال ۲۰۱۵ در مقایسه با سال ۲۰۱۰ میلادی دو برابر و نیم شده است. به گفته نیکولا سلیمان دبیر اجرایی این انجمن نخستین تقاضاها برای دریافت کمک مالی در سال ۱۹۹۹در انجمن ثبت شده است. اسناد این انجمن  نشان می‌دهد که بررسی تقاضاهای ثبت شده در سال‌های گذشته نشان می‌دهد که انجمن در سال ۲۰۱۵ شاهد بیشترین تعداد ثبت تقاضا توسط نویسندگان برای دریافت کمک‌های نقدی بوده است.
وی اضافه می‌کند: امسال علاوه ‌بر آنکه تقاضاهای ثبت شده بسیار زیاد بود، در میان نویسندگان درخواست‌دهنده نام نویسندگان صاحب‌نام و حرفه‌ای نیز بسیار به چشم می‌خورد.
انجمن نویسندگان انگلیس هر سال بودجه‌ای برابر ۱۰۰ هزار یورو را برای این منظور در نظر می‌گیرد تا آن را به نویسندگانی که با مشکل مالی مواجه شده‌اند اختصاص دهد. بخشی از این هزینه برای نویسندگانی که بالای ۶۰ سال دارند و یا ناتوان از نوشتن هستند اختصاص داده می‌شود و بخش دیگر به متقاضیان دیگر که در شرایط ضروری قرار دارند اختصاص می‌یابد. اما ماجرا به همین جا ختم نمی‌شود چرا که نیمی از نویسندگان حرفه‌ای در بریتانیا با درآمد کمتر از ۱۱ هزار یورو که حداقل درآمد در این کشور است زندگی می‌کنند و به نظر می‌رسد در سال جاری فشار زیادی بر آنها وجود داشته و غالبا در شرایط اضطراری به سر می‌برند. اگرچه فروش کتاب در این سال‌ها روند پایداری داشته اما نکته اصلی اینجاست که سود حاصل از این حوزه بیشتر از آنکه به سفره نویسندگان روانه شود به جیب ناشران و واسطه‌هایی می‌رود که کتاب  را به بازار عرضه می‌کنند، افرادی که خواهان سهم بیشتری هستند. نمونه واضح آن آمازون است که بی‌رودربایستی جنگی علنی با ناشران کتاب دارد و کل بازار کتاب را قبضه کرده است.
همه این اتفاق‌ها در حالی رخ می‌دهد که فروش کتاب داستان و رمان در پنج سال گذشته در انگلیس با ۳۸ درصد کاهش مواجه بوده است. اگرچه به طور کلی فروش کتاب با همه دسته‌بندی‌هایی که دارد در مقایسه با دیگر کالاهای فرهنگی در این کشور با کاهش ۱۹ درصدی فروش در زمان مشابه مواجه بوده است.