کد خبر: ۶۱۲۷۸
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۱
فرمانده نیروی انتظامی:

نیروی انتظامی با هرگونه هنجارشکنی برخورد شدید می‌کند

فرمانده نیروی انتظامی کشور گفت: نیروی انتظامی با هرگونه هنجارشکنی و تعدی به حقوق مردم برخورد کرده و مردم نیز امر به معروف و نهی از منکر را در حد لسانی انجام داده و بیشتر از آن را به مسئولان مربوطه واگذار کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، سرتیپ حسین اشتری در نشست خبری، با اشاره به امنیت در مرزهای کشور اظهار داشت: مرزهای کشور دارای امنیت پایداری هستند و مشکل خاصی نداریم و با کسانی که به مرزهای ما تعدی کنند، برخورد خواهیم کرد.
فرمانده نیروی انتظامی کشور تصریح کرد: در مرزهای خشکی و آبی با حضور پررنگ مرزبانان و نیروهای انتظامی و سپاه و ارتش اقدامات خوبی ایجاد شده و با انسداد مرزها آمادگی خوبی برای برخورد با متجاوزان احتمالی وجود دارد.
وی در مورد دفاع از آمران به معروف گفت:‌ هرچه در قانون امر به معروف آمده همه دستگاه‌ها موظف هستند که به پیروی از آن از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت کنند.
فرمانده نیروی انتظامی کشور ادامه داد: البته شرایط برای آمران به معروف و ناهیان از منکر مشخص شده که اگر این شرایط را داشته باشند، حمایت می‌شوند.
اشتری افزود: مردم در مورد امر به معروف و نهی از منکر اگر گزارشاتی را دارند به نیروی انتظامی منتقل کرده تا به جد پیگیری و با حکم قضایی با آنها برخورد شود.
وی به طرح برخورد با رانندگانی که شئونات اسلامی را رعایت نمی‌کنند، اشاره کرد و گفت: این طرح ادامه دارد و مستمر است و از گذشته نیز اجرا می‌شده اما تاکید بر این است که با شدت بیشتری اجرا شود.
فرمانده نیروی انتظامی کشور ادامه داد: مردم باید با امنیت کامل در محیط جامعه زندگی کنند و هیچ کسی حق ندارد که کوچکترین تعدی را به مردم به ویژه به بانوان انجام دهد.
وی با اشاره به برنامه‌های نیروی انتظامی برای برگزاری مراسم اربعین حسینی و ایجاد امنیت برای کاروان‌های پیاده، گفت: با مسئولیت وزیر کشور ستاد اربعین راه‌اندازی شده است و همه دستگاه‌‌ها مسئولیت دارند، همچنین نیروی انتظامی قرارگاه اربعین را راه‌اندازی کرده و در بین راه‌ها پاسخگو به زائران خواهد بود.
فرمانده نیروی انتظامی کشور تصریح کرد: در مورد کنترل ورود و خروج در مرزها نیز نیروی انتظامی جمهوری اسلامی آمادگی کامل دارد. اشتری خاطرنشان کرد: آمادگی نیروی انتظامی از مبدا تا مقصد نیز وجود دارد تا مردم در پایانه‌های مرزی کمترین مشکل را نداشته باشند، همچنین زیرساخت‌ها نیز در این پایانه‌ها تقویت شده است.