کد خبر: ۶۰۴۳۸
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۸

اخبار کوتاه از فوتبال


بوناچیچ گزینه اصلی سپاهان شد
رییس هیئت مدیره سپاهان می‌گوید بوناچیچ و کرانچار دو گزینه احتمالی هدایت سپاهان هستند که از میان این دو بوناچیچ شانس بیشتری دارد.منوچهر نیکفر درباره امتناع دراگان اسکوچیچ از امضای برگه فسخ قرارداد با مسئولان فولاد خوزستان و باقی ماندن در این تیم، اظها‌ر کرد: ظاهرا او نتوانسته از فولاد جدا شود و ما سه گزینه دیگر داریم که از این میان دو نفر از آنها شانس بیشتری دارند. فعلا به دنبال مذاکره با لوکا بوناچیچ هستیم تا او را به اصفهان بیاوریم. در کنار بوناچیچ، زلاتکو کرانچار هم شانس هدایت سپاهان را دارد.او در واکنش به اینکه اسکوچیچ با اقدامات خود زمان را از سپاهان گرفت، گفت: دقیقا این طور است. روز گذشته با مسئولان فولاد صحبت کردم و آنها هم گفتند که اسکوچیچ نمی‌تواند به سپاهان بیاید. اسکوچیچ حتی بلیت اهواز به اصفهان را هم گرفته بود اما نتوانست به اصفهان بیاید. ما با رضایت مسئولان فولاد مذاکره با اسکوچیچ را آغاز کردیم و اگر آنها رضایت نمی‌دادند هرگز به سراغ او نمی‌رفتیم، ولی بنا به هر دلیلی او نتوانست از فولاد جدا شود.نیکفر در پایان گفت: سعی ما بر این است تا فردا(امروز) بعد از ظهر با سرمربی جدید قرارداد ببندیم تا بیش از این زمان را از دست ندهیم، چرا که باید هر‌ چه‌ ز‌و‌د‌تر آماده مسابقات لیگ برتر شویم.
اعلام برنامه مرحله یک چهارم و نیمه نهایی جام حذفی
کمیته مسابقات سازمان لیگ، برنامه یک چهارم و نیمه نهایی جام حذفی یادواره آزادسازی خرمشهر فصل 95-94 را اعلام کرد.برنامه رقابت‌های فوق به شرح زیر است:
*نیمه نهایی:ذوب آهن – سپاهان( سه شنبه 3 آذر 94 ساعت 14:30-ورزشگاه فولاد شهر اصفهان)
*یک چهارم نهایی:نفت تهران-استقلال تهران(چهارشنبه 4 آذر 94 ساعت15:20-ورزشگاه تختی تهران)
غلامرضا بهروان رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ در مورد میزبانی تراکتورسازی تبریز در مرحله نیمه نهایی جام حذفی اظهار داشت: طبق بند 6 ماده 5 دستورالعمل برگزاری مسابقات جام حذفی، اگر تیمی در دو بازی پشت سر هم میهمان یا میزبان باشد در بازی بعدی نیازی به قرعه کشی نیست.وی افزود: تیمی که بیشترین میهمانی را دارد میزبان و تیمی که بیشترین میزبانی را دارد میهمان می‌شود.وی در پایان گفت: تیم تراکتورسازی به دلیل اینکه در دو بازی قبل خود میهمان بوده است بازی مرحله نیمه نهایی در برابر برنده بازی نفت تهران-استقلال تهران را میزبان خواهد بود.
افشارزاده: قرارداد کرار به‌زودی فسخ می‌شود
باشگاه استقلال سرانجام تصمیم نهایی را درباره هافبک عراقی خود گرفت.پس از کش و قوس‌های فراوان سرانجام مسئولان استقلال تصمیم بزرگ و مهم خود را گرفتند. جاسم کرار از استقلال اخراج می‌شود؛ این آخرین تصمیم مدیران استقلال است.بهرام افشارزاده سرپرست باشگاه استقلال صحبت‌های نهایی را با پرویز مظلومی هم انجام داده و به وی گفته چوب خط کرار برای ماندن در این تیم پر شده است.کرار که این روزها با تیم ملی عراق در اردوی چین تایپه به سر می‌برد از طریق پیغامی که از سوی باشگاه به او رسیده در جریان تصمیم مسئولان استقلال قرار گرفته و می‌داند که باید تا امروز خود را به کمیته انضباطی باشگاه معرفی کند.مسئولان استقلال تصمیم به اخراج کرار را در اختیار کمیته انضباطی باشگاه قرار داده‌اند و این فرصت هم به کرار داده شده تا در جلسه انضباطی از خود دفاع کند.به نظر می‌رسد این بار تصمیم باشگاه استقلال قطعی است و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد و عده‌ای در باشگاه نخواهند که کرار را حفظ کنند این بار افشارزاده می‌خواهد این بازیکن همیشه جنجالی را از استقلال اخراج کند.بهرام افشارزاده دیروز در خصوص آخرین وضعیت کرار جاسم اظهار داشت: در حال مقدمات انجام کارها هستیم تا قرارداد این بازیکن به‌زودی فسخ شود. وی افزود: پس از بررسی انجام شده تصمیم گرفتیم که با این بازیکن ادامه همکاری نداشته باشیم، ضمن اینکه ما پولی نداریم که به این بازیکن بدهیم و به همین دلیل دنبال فسخ قراردادش هستیم.
زمان دیدارهای پرسپولیس و راه‌آهن تغییر کرد
زمان برگزاری دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال اهواز و همچنین بازی دو تیم راه‌آهن و پدیده خراسان که قرار بود روز پنجشنبه 28 آبان برگزار شود، تغییر کرد.بر اساس برنامه جدید دیدار راه‌آهن و پدیده روز جمعه برگزار خواهد شد و دیدار پرسپولیس و استقلال اهواز نیز  روز شنبه 30 آبان برگزار می‌شود.فتاحی مسئول برگزاری رقابت‌های لیگ برتر با تایید این خبرگفت: با توجه به اینکه کاروان تیم ملی صبح روز پنجشنبه 28 آبان به تهران می‌رسد، تیم‌های پرسپولیس و راه‌آهن نمی‌توانند از ملی‌پوشان خود در بازی‌های‌شان استفاده کنند به این خاطر زمان بازی این دو تیم با حریفانشان را تغییر دادیم.