صفار هرندی:
تلاش برای نزدیکی با آمریکا تباهی به دنبال دارد
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تلاش و تقلا برای نزدیک شدن به آمریکا، اضمحلال و تباهی به دنبال دارد.
به گزارش ایرنا از اصفهان، محمدحسین صفارهرندی در نشست دانشجویی ویژه برنامه 13 آبان در تالار توحید خانه دانشگاه با تجلیل از روز 13 آبان افزود: هر سال در سالروز 13 آبان و تسخیر لانه جاسوسی بحث ضرورت بازنگری در اتفاقات سال 58 به میان میآید که نظرات متفاوتی در ارتباط با سرشاخ شدن با آمریکا و یا ضرورت پایان یافتن گسست با آمریکا مطرح میشود.
وی خاطرنشان کرد: موضوعی که تکرار میشود این است که اگر ارتباط را با آمریکا برقرار کنیم اتفاقات بزرگی میافتد و گشایشهای بسیاری از پس آن ایجاد میشود درحالی که اینها تنها یک گمانه است.
صفارهرندی ادامه داد: اگر بخواهیم این گمانه را به آزمون بگذاریم و عملیاتی کنیم وارد دوری میشویم که اگر اثبات نشود ضرر بزرگی متوجه کشور میشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: یکی از دغدغههای رهبر معظم انقلاب از گذشته تاکنون این بوده که آمریکا، گفتوگوهایی بیحاصل را با ما طی میکند که به یک رابطه منطقی منجر نخواهد شد.
وی تسخیر لانه جاسوسی را یک اقدام عقلانی دانست و گفت: مبارزه و ضدیت با آمریکا در ذات انقلاب اسلامی نهادینه شده است.
همچنین صفارهرندی طی سخنانی در همایش «نفوذ با طعم مکدونالد در دانشگاه امین فولادشهر» افزود: مردم ایران بواسطه جنایتهای آمریکا در کشورمان ذهنیت منفی 25 ساله از آمریکا داشتند.
وی اظهار کرد: تسخیر سفارت آمریکا، اقدام کاملاً عقلانی و منطبق بر منطق بود زیرا این سفارتخانه درحال جاسوسی از کشورمان بود و اسناد باقی مانده از این لانه جاسوسی برای اثبات این موضوع موجود و قابل بهرهبرداری است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: برخی از افراد اذعان دارند که این اقدام یک اقدام احساسی بود نه عقلانی. صفارهرندی خاطرنشان کرد: آنهایی که در جامعه به این تصورات غلط دامن میزنند مگر مواضع ضد آمریکایی حضرت امام(ره) در موضوعات مختلف مانند کاپیتولاسیون، جنایات مستقیم و غیرمستقیم آمریکا در ایران و مثالهای این چنینی را فراموش کردهاند که امروزه چنین ادعایی دارند؟
صفارهرندی با اشاره به گذشته تاریخی و سیاهه جنایت آمریکا در کشورمان تأکید کرد: آمریکا چه در جنگهای مستقیم و چه در جنگهای نیابتی خود علیه ایران همواره در صدد بود تا نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از هستی ساقط کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام توجه به اقتصاد مقاومتی در کشور را امری ضروری دانست و متذکر شد: در روابط بین کشورها معاملاتی صورت میگیرد که مسلماً اولویت اول ما حفظ منافع ملی و تقویت اقتصاد کشور است اما این موضوع بدین معنی نیست که مرزها را به روی هر نوع کالای مصرفی و غیرضروری باز بگذاریم.