کد خبر: ۵۹۲۵۵
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۳
آیت‌الله نوری همدانی در دیدار تولیت مسجد جمکران:

دشمن با جنگ نرم به مصاف اسلام و مکتب اهل بیت آمده است

استاد درس خارج حوزه با تأکید به رعایت چند نکته در مورد مسجد جمکران، گفت: مسجد مقدس جمکران با شهرتی که در حال حاضر دارد، باید از نظر علمی پاسخگوی بسیاری از شبهات در زمینه‌های مختلف باشد که اولویت نخست در این زمینه، داشتن سایت مخصوص با افراد عالم و آگاه به زمان است.


به گزارش خبرگزاری رسا، این مرجع تقلید در دیدار تولیت و مدیران فرهنگی مسجد مقدس جمکران با اشاره به تقدس مسجد جمکران در سیره علما، ابراز داشت: علمای بزرگی برای این مسجد، شرافت و قداست قائل بودند و بسیاری از مردم به درخواست‌ها و حوائج خود در این مکان مقدس رسیده‌اند.
وی به تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمنان اشاره و تصریح کرد: دشمنان با ساخته و پرداخته کردن گروه‌های تکفیری همانند داعش و بوکوحرام‌ها سعی دارد چهره اسلام و معارف تشیع را تخریب کند و در این راه از امکانات و تشکیلات وسیعی بهره می‌برد و ما نباید بی‌تفاوت باشیم؛ از این‌رو سایت بسیار قوی و مخصوص مسجد مقدس جمکران می‌تواند جوابگوی بسیاری از شبهات و روشنگر باشد و به نسبت وسعت و گستردگی جهان، تقید، ایمان و ارتباط با اندیشه امام و رهبری را توسعه دهد.
آیت‌الله نوری همدانی مسجد جمکران را متعلق به امام زمان(عج) خواند و خاطرنشان کرد: ما شیعیان، امام زمان(عج) داریم و دشمنان با این ارتباط و همدلی دشمنی دارند؛ از این‌رو باید در برابر شبهات و پرسش‌ها، روشنگری داشته
باشیم.