کد خبر: ۵۹۰۳۵
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۴
در رد ادعای واعظی

یاندکس گشایش دفتر در ایران را تکذیب کرد

پس از اینکه محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست با همتای روسی خود گفته بود، شرکت یاندکس در نظر دارد تا در ایران دفاتری دایر کند، به فاصله کمتر از 24 ساعت یاندکس، موتور جست‌وجوی روسی اعلام کرد، برنامه‌ای برای گشایش دفتر در تهران ندارد!


به گزارش ترند، دفتر خبری یاندکس اعلام کرد: «در حال حاضر، ما هیچ برنامه‌ای برای گشایش دفتر در تهران نداریم. ما همیشه آماده گفت‌‌و‌گو برای فرصت‌های جدید همکاری هستیم.» این در حالی است که محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات در نشست با همتای روسی خود گفته بود، موافقت شده است تا یاندکس به منظور بهینه‌سازی خدماتش برای ایرانی‌ها، دفتری در ایران دایر کند.
یاندکس، یک شرکت اینترنتی روسی است که بزرگ‌ترین موتور جست‌وجوی روسیه را با سهم 60 درصدی از بازار این کشور در اختیار دارد. یاندکس چهارمین موتور جست‌وجوی بزرگ جهان است. براساس برآوردها، در سال 2012 بیش از 150 میلیون جست‌وجو از طریق این موتور جست‌وجو  انجام شده است و در سال 2013 بیش از 5/ 50 میلیون نفر از تمام خدمات این شرکت استفاده کرده‌اند.