kayhan.ir

کد خبر: ۵۸۵۸۲
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۶

60 درصد نانوایی‌های یزد از آرد‌های غیر تخصصی استفاده می‌کنند

مدیرکل استاندارد استان یزد گفت: 60 درصد نانوایی‌های یزد از آرد مناسب استفاده نمی‌کنند.

 یزد- خبرنگار کیهان:

محمد حسین ماجدی افزود: بررسی‌ها نشان می‌د‌هد روغن کنجد، خرما، سوسیس و کالباس، زعفران، نمک، قند شکسته و چندراهی‌های برقی تقریبا به صورت عمده غیر استاندارد هستند و باید اقدامات لازم در ارتباط با استاندارد شدن این محصولات انجام شود.
وی افزود: تقریبا 70 درصد آب میوه، نوشیدنی، سس گوجه‌ که به صورت قاچاق وارد کشور شده‌اند، دارای مواد افزودنی و نگهدارنده غیرمجاز هستند.
وی خاطرنشان کرد: مشکل دیگری که در سطح استان وجود دارد مربوط به ترازوها و وسایل سنجشی است که مورد استفاده قرار می‌گیرد که به دلیل عدم اطلاع از کالیبره و غیر کالیبره بودن، می‌تواند مصداق کم فروشی باشد، برآورد ما این است که حدود 30 درصد از ترازوهای استان کالیبره نیستند و اصناف باید خودشان برای اجرای این امر شرعی و قانونی، اقدام کنند و ترازوی خودشان را با هزینه کم کالیبره کنند. وی تصریح کرد: در کل استان یزد 44 واحد سی‌ان‌جی داریم که از این تعداد 22 جایگاه سی‌ان‌جی هنوز مشکلاتشان رفع نشده و باید تلاش کنیم که به سطح استاندارد برسند.