کد خبر: ۵۷۹۹
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۵
معاون وزیر کار و رفاه:

سبد کالای دوم تا پایان امسال توزیع می‌شود

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سبد کالای دوم طبق برنامه در سال جاری توزیع خواهد شد.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سبد کالای دوم طبق برنامه در سال جاری توزیع خواهد شد.
غلامحسین حسینی نیا در گفت‌وگو با فارس ضمن تکذیب خبر موکول شدن سبد کالای دوم دولت به سال آینده، اضافه کرد: به محض این که بیش از 60 درصد مشمولان مرحله اول سبد کالا را دریافت کنند، گروه دوم مشمولان هم فراخوان خواهند شد.
حسینی‌نیا تصریح کرد: همچنین بعد از تحویل سبد کالا مشمولان گروه اول سبد کالای دوم طبق برنامه داده خواهد شد.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده، از تراکم جمعیت دریافت‌کنندگان سبد کالا کاسته شده و پیش‌بینی لازم برای تامین اقلام موردنیاز صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: هم‌اکنون حدود 4 هزار فروشگاه، کار توزیع سبد کالا را انجام می‌دهند که با برداشتن مهلت دریافت سبد کالا، مشمولان می‌توانند سبد را از هر یک از فروشگاه‌ها یا تعاونی‌های عرضه‌کننده دریافت کنند.