کد خبر: ۵۶۷۵۹
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۹
هشدار گردان‌های قسام

هرگونه بی‌حرمتی به مسجدالاقصی منطقه را به آتش می‌کشد

گردان‌های قسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) هشدار داد که هرگونه تعرض به مسجدالاقصی منطقه را به آتش خواهد کشید.


به گزارش تسنیم، به نقل از رسانه‌های فلسطین، گردان‌های قسام در بیانیه‌ای در واکنش به تجاوزات مکرر صهیونیست‌ها علیه مسجدالاقصی، تأکید کرد که هرگونه تعرض به مسجدالاقصی باعث انفجاری خواهد شد که هیچ‌کس نمی‌تواند پیامدهای آن را پیش‌بینی کند.
رژیم صهیونیستی سعی دارد طرح خود مبنی بر تقسیم‌بندی زمانی و مکانی مسجدالاقصی بین صهیونیست‌ها و مسلمانان را عملی کند اما مسلمانان در برابر اجرای این طرح مقاومت می‌کنند و همین مسئله باعث درگیری روزانه فلسطینیان با صهیونیست‌ها شده است.
در همین رابطه نیروهای اشغالگر اسرائیل روز گذشته 15 فلسطینی ساکن قدس اشغالی را پس از یورش به منازل آنها بازداشت کردند.
شخصیت‌های اسلامی و ملی فلسطین نیز خواستار اقدام قاطع جهان اسلام نسبت به تعرضات اشغالگران صهیونیست به مسجدالاقصی شدند.
احمد عطوان نماینده شهر بیت‌المقدس در مجلس قانونگذاری فلسطین در این‌باره گفت، دولت بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از درگیری‌ها و جنگ در کشورهای عربی سوءاستفاده می‌کند و دست به جنایات و تجاوزات جدید می‌زند.
عطوان افزود: «درست است که وضعیت این کشورها آشفته  بحرانی است، ولی یک مسئله وجود دارد که هنوز اسرائیل به کنه آن پی نبرده است و آن اینکه تعرضات اشغالگران صهیونیست به مسجد مبارک الاقصی تمامی معادلات را برهم می‌زند و نقاط ضعف را به نقاط قوت مبدل می‌سازد و موجب خیزش و قیام گسترده ملت‌های عربی علیه اسرائیل می‌شود.
رهبر جنبش «حماس» در استان طوباس نیز خواستار قیام گسترده فلسطینیان در واکنش به تجاوزات بی‌وقفه نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست علیه فلسطینیان ساکن شهر قدس و مسجدالاقصی شد.
به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، «فازع صوافطه» طی بیانیه‌ای تأکید کرد: «خطر کنونی که مسجدالاقصی با آن مواجه است، ایجاب می‌کند فلسطینیان دست به یک قیام گسترده بزنند و به تجاوزات و زورگویی‌های اشغالگران صهیونیست پایان بخشند.»
وی هشدار داد: «اسرائیل با روند فزاینده‌ای در جهت اجرای طرح تقسیم مسجدالاقصی در برابر دیدگان جهانیان تلاش می‌کند، حال آنکه فلسطینیان اعم از زن و مرد و پیر و جوان در برابر این طرح شوم سینه سپر کرده‌اند و هرگز اجرای چنین طرح شومی را به این رژیم نخواهند داد.»
گفتنی است رژیم صهیونیستی در سایه غفلت و انفعال سران عرب نه تنها طی روزهای اخیر بارها مسجد مبارک الاقصی را هدف تجاوزات وحشیانه خود قرار داده بلکه جنگنده‌های این رژیم نیز چندین نوبت نوار غزه را هدف حملات خود قرار دادند.