اخبار ویژه
تلهگذاری شیطان بزرگ برای هیئت ایرانی در نیویورک
مقامات آمریکایی رویکرد فریبکارانه برای دور زدن سیاستهای جمهوری اسلامی را از سر گرفتهاند.
وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکاضمن سخنانی گفت: دولت آمریکا آماده است با ایران در مورد یافتن راه حل بحران سوریه گفتوگو کند.
وی گفت: این موضوع در دیدار محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران و جان کری، وزیر خارجه آمریکا در سازمان ملل مطرح خواهد شد.
شرمن افزود: به هر حال بحران سوریه نمیتواند بدون مشورت با ایران حل شود چون براساس مقتضیات کنونی چنین مذاکراتی منطقی خواهد بود.
رهبر معظم انقلاب پیش از این چند بار تأکید کردند که مذاکرات با آمریکا صرفاً بر سر موضوع هستهای بوده که تمام شده و وزارت خارجه مجاز به مذاکره دیگری با آمریکا نیست. این تصمیم از جمله به سوابق فریبکاری و بدعهدی آمریکا در برخی مذاکرات موردی بر سر افغانستان و عراق برمیگردد. شهریور سال 94 پس از آن که مقامات آمریکایی مدعی شدند از ایران برای حضور در نشست پاریس (با موضوع مقابله با داعش) دعوت نمیکنند، با روشنگری رهبر معظم انقلاب مواجه شدند. حضرت آیتالله خامنهای آن زمان سخنان وزیر امور خارجه و سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا که صراحتاً اعلام کردند از ایران برای مبارزه با داعش دعوت نخواهند کرد، فرمودند: «اینکه آمریکا از ایران برای حضور در یک کار خلاف و غلط دستهجمعی مأیوس میشود، مایه افتخار ما است و افتخاری بالاتر از این، برای خود نمیدانیم.»
حضرت آیتالله خامنهای، سپس به منظور نشان دادن دروغگویی آمریکاییها برای مبارزه با داعش، جزئیاتی را از پشت پرده این ماجرا بیان کردند و گفتند: «در همان روزهای سخت حمله داعش به عراق، سفیر آمریکا در عراق طی درخواستی از سفیر ما در عراق میخواهد که ایران و آمریکا جلسهای برای مذاکره و هماهنگی در خصوص داعش داشته باشند. سفیر ما در عراق، این موضوع را به داخل کشور منعکس کرد که برخی مسئولان هم با این جلسه مخالفتی نداشتند اما من مخالفت کردم و گفتم، در این قضیه ما با آمریکاییها همراهی نمیکنیم زیرا آنها نیت و دستآلودهای دارند و چگونه امکان دارد که در چنین شرایطی ما با آمریکاییها همکاری کنیم.»
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: «همین وزیر امور خارجه آمریکا، شخصاً به آقای دکتر ظریف درخواست داده بود که بیایید در قضیه داعش با ما همکاری کنید اما دکتر ظریف درخواست او را رد کرده بود.»
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مخالفت صریح جمهوری اسلامی ایران برای همکاری با آمریکا در خصوص مبارزه با داعش، گفتند: «اکنون آنها به دروغ میگویند که ما ایران را در ائتلاف شرکت نخواهیم داد در حالی که ایران از ابتدا مخالفت خود را با حضور در چنین ائتلافی اعلام کرده بود. آمریکاییها قبلاً نیز با سر و صدای فراوان و با حضور چندین کشور، یک ائتلاف بر ضد سوریه تشکیل دادند اما هیچ غلطی نتوانستند بکنند و در مورد عراق نیز وضعیت به همین گونه خواهد بود.»
بهمن سال 92 نیز آمریکاییها شامورتیبازی مشابهی را بر صلح نشست ژنو 2 (درباره سوریه) ترتیب دادند و پس از اتخاذ برخی مواضع زیگزاگ، دعوت بانکیمون از ایران را به هم زدند و گفتند که از ایران برای حضور در این نشست دعوت نمیکنند. بلافاصله پس از این موضع، رسانههای غربی تصریح کردند عدم حضور ایران، کوبیدن میخ بر تابوت نشست ژنو است.
آمریکاییها 13-14 سال پیش از این نیز با وجود پارهای مذاکرات و استفاده از کمکهای دولت خاتمی در اشغال افغانستان، ایران را به عنوان محور شرارت معرفی کردند.
اکنون هم واقعیت این است که حامیان آمریکایی تروریستها در عراق و سوریه، هیچ قصدی برای ایجاد ثبات و امنیت در این کشورها ندارند بلکه درصددند با استفاده از ظرفیت کشورهایی نظیر ایران، به محور مقاومت که آمریکا را در 15 سال گذشته مستأصل و بیچاره کرده، ضربه بزنند و چنین القا کنند جمهوری اسلامی ایران پشت آنها را خالی کرده است.
یادآور میشود رهبر معظم انقلاب 18 شهریور ماه امسال در دیدار اقشار مختلف مردم تأکید کردند: «آمریکا دشمنی خودش را پنهان هم نمیکند. بله، تقسیم وظایف میکنند؛ یکی لبخند میزند، یکی مصوبه علیه جمهوری اسلامی تهیه میکند و دنبال میکند؛ این به نحوی تقسیم وظایف است. دنبال چیزی به نام مذاکره با ایرانند؛ مذاکره بهانه است، مذاکره وسیله برای نفوذ است، مذاکره وسیله برای تحمیل خواستها است. ما فقط در قضیه هستهای به دلایل مشخصی که مکرر هم این دلایل را ذکر کردهایم، موافقت کردیم بروند مذاکره کنند؛ خب مذاکره کردند. بحمدالله مذاکره کنندگان ما هم در این عرصه خوب ظاهر شدند؛ اما در عرصههای دیگر ما اجازه مذاکره ندادیم و با آمریکا مذاکره نمیکنیم؛ با همه دنیا ما مذاکره میکنیم، ]اما[ با آمریکا نمیکنیم. ما اهل مذاکرهایم، اهل تفاهمیم؛ هم مذاکرات در سطح دولتها، هم مذاکرات در سطح اقوام، هم مذاکرات در سطح ادیان؛ ما اهل مذاکرهایم و با همه مذاکره میکنیم جز با آمریکا؛ و البته رژیم صهیونیستی بجای خود محفوظ که اصل وجود رژیم صهیونیستی، وجود نامشروع و دولت جعلی است.»
دفاع مضحک کاسهلیس حرفهای از آل سعود
یک جیرهبگیر رژیم سعودی، فاجعه منا و جان باختن بیش از 2 هزار تن از حجاج بیتاللهالحرام را عادی و طبیعی خواند.
علیرضا نوریزاده در مصاحبه با صدای آمریکا گفت: در طول سالهای اخیر آن قدر تاسیسات در مکه، منا، عرفات ایجاد شده برای اینکه جلوی چنین حوادثی گرفته شود. در ابتدای روز، سیل حاجیان برای انجام اعمال به سمت این نقطه در منا سرازیر میشود و متاسفانه به ویژه حجاج آفریقایی برای چنین مراسمی آمادگی ندارند و اگر دقت کنیم بسیاری از قربانیان هم حجاج آفریقایی و همینطور افرادی از پاکستان، بنگلادش و این نوع کشورها هستند.
نوریزاده افزود: دولت روحانی از آن ابتدا بهبود روابط با همسایگان را در دستور کار قرار داد اما تا امروز جلوی این گرفته شده است.
وی اضافه کرد: برای نمونه سعودیها از ظریف برای سفر به عربستان دعوت کردند و همینطور به خود آقای روحانی پیشنهاد دادند اما مشکل این است که یک دولت علاقهمند است به جلو حرکت کند و روابط را بهبود بخشد ولی گروهی با سعودیها بر سر رهبری در یک جنگ طولانی هستند.
نوریزاده افزود: جمهوری اسلامی میداند که بازنده نبرد یمن است و این رقابت متاسفانه باعث این تنشها شده و مسایلی را به وجود آورده که مردم یمن و سوریه هزینه آن را میپردازند.
گزافهگوییهای نوریزاده در حالی است که بنابر گزارش شاهدان عینی، کمترین امکانات و تسهیلات خدماتی در مسیر منا فراهم نبوده و حجاج حتی دسترسی کافی به آب آشامیدنی نداشتهاند. از سوی دیگر آل سعود به عنوان پیادهنظام جنگ نیابتی آمریکا و رژیم صهیونیستی، دهها میلیارد دلار را خرج جنگافروزی و مسلمانکشی در عراق و سوریه و یمن و بحرین و... کردهاند حال آن که عنوان خادمالحرمین را یدک میکشند. اما در حالی که این بودجههای هنگفت صرف قتل عام دهها هزار انسان بیگناه در منطقه میشود، همکار لانه جاسوسی سابق آمریکا طبق ماموریت به تمجید و تبرئه جنایتکاران آل سعود میپردازد.
پیش از این شبکه دولتی بیبیسی هم سعی کرده بود آل سعود را از جنایت رخ داده در منا که به خاطر بستن یکی از مسیرهای اصلی تردد صورت گرفت، تبرئه کند.
سیانان: فرماندهان ایرانی همکاری با آمریکا علیه داعش را به سخره گرفتند
شبکه سیانان گفت فرماندهان ارشد نظامی ایران، پیشنهاد همکاری با آمریکا را به سخره و استهزا گرفتند.
فردریک پلیگتن ضمن تهیه گزارشی از مراسم رژه نیروهای مسلح در تهران گفت: فرماندهان ارشد ردههای مختلف نظامی ایران، همکاری این کشور با آمریکا در مقابله با گروه تروریستی داعش را به سخره گرفتند. مقامات سیاسی و نظامی ایران در گفتوگو با ما، آمریکا را مسبب و مسئول ایجاد گروه تروریستی داعش میدانند.
وی در ادامه گزارش خود افزود: مقامات ارشد نظامی و رهبران سیاسی ایران همچنین معتقدند کارزار حملات هوایی به سرکردگی آمریکا برای ریشهکن کردن داعش در منطقه کاملاً بیاثر بوده است. سرلشکر «حسن فیروزآبادی» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران، درباره همکاری نظامی بین تهران و واشنگتن به CNN گفت «باید آن را در خواب ببینید. آمریکاییها یکی از به وجود آورندگان گروه تروریستی داعش هستند.» سرلشکر فیروزآبادی افزود: «مقامهای آمریکایی مزورانه دو نقش بازی میکنند؛ در سیاست و امنیت دروغ میگویند.»
سیانان خاطرنشان کرد: میانهروها در ایران امیدوارند توافق هستهای بین ایران و قدرتهای جهانی به عصری جدید از همکاری بین این کشور و غرب منجر شود، اما بیاعتمادی به آمریکا در ایران، که سالهاست به عنوان شیطان بزرگ به سخره گرفته میشود، به شدت عمیق است.
دریادار پاسدار «علی فدوی» فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در این مراسم به CNN گفت «آمریکاییها ماهیتی کاملاً متفاوت با ما دارند. این اختلافها هرگز به ما اجازه نمیدهد با یکدیگر همکاری داشته باشیم.»
سردار «محمدرضا نقدی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین نیز به خبرنگار CN N گفت که به باور وی «آمریکاییها در توافق هستهای حقهای سوار کردند تا ما را فریب دهند، ما باید بسیار مراقب باشیم.»
امیر سرتیپ «احمدرضا پوردستان» فرمانده نیروی زمینی ارتش ایران نیز در رژه هفته دفاع مقدس در گفتوگو با CNN گفت: آمریکاییها باید لحن تهدیدآمیز خود را تغییر دهند.
وعدههای 100 روزه عملی نشد دولت کرکره گزارش را پایین کشید!
در حالی که دولت تدبیر از نیمه عمر خود عبور کرده، وعدههای اقتصادی به سرانجام نرسیده است.
دولت یازدهم در اوج فشارهای اقتصادی به مردم در سالهای 91 و 92، با شعارها و وعدههای گوناگون اقتصادی بر سر کار آمد. وعدههای 15 روزه، 30 روزه و 100 روزه؛ اما به تدریج که مسئولان دولت جدید زمام امور را به دست گرفتند، از این وعدهها کوتاه آمدند و موعد تحقق آنها را طولانیتر کردند.
به گزارش مشرق اینک در حالی که دولت تدبیر به نیمه عمر خود رسیده، و بسیاری از آن وعدههای اقتصادی که قرار بود 100 روزه محقق شوند، به سرانجام نرسیده است. اما این فقط وعدههای انتخاباتی دولت نیست که محقق نشده، بلکه وعدههایی که مسعود نیلی مشاور اقتصادی و از برنامهریزان اصلی اقتصادی دولت در 2 سال اخیر درباره خروج از رکود و آغاز رونق اقتصادی داده، هنوز نافرجام باقی مانده است.
در واقع، این اقتصاددان لیبرال، وعده خروج از رکود و رونق اقتصادی کشور را هر چند ماه یک بار به چند ماه بعد موکول کرده است.
شهریور ماه سال گذشته به ناگاه بانک مرکزی از مثبت شدن رشداقتصادی کشور در بهار 93 پس از دو سال رشد منفی خبر داد و حسن روحانی نیز اعلام کرد که به مدد سیاستهای مدبرانه دولت یازدهم، اقتصاد کشور از رکود خارج شده است. رقمی که بانک مرکزی برای رشد اقتصادی بهار 93 اعلام کرد نیز دور از انتظار بود: 4/6 درصد.
به همین دلیل حتی کارشناسان اقتصادی اصلاحطلب و حامی دولت نیز نسبت به این آمار انتقاد کردند. متعاقباً مقامات دولتی برای دفاع از این آمار واردکار شدند و پیشگام همه آنها مسعود نیلی مشاور اقتصادی روحانی بود.
او اواسط مهرماه 93 به برنامه تلویزیونی پایش آمد و به دفاع تمام قد از آمار بانک مرکزی درباره رشد 4/6 درصدی اقتصاد کشور پرداخت. در آن برنامه، نیلی در پاسخ به این سؤال که اگر این آمار درست است چرا مردم آن را احساس نمیکنند، گفت: برای اینکه مردم خروج از رکود را احساس کنند مدتی زمان لازم است. اینک با گذشت یک سال از وعده مسعود نیلی، همچنان مردم به احساس خروج از رکود نرسیدهاند، چرا که وضعیت کسادی در اکثر بازارهای کشور نسبت به 2 سال اخیر، وخیمتر هم شده است.
بنابراین انتظار میرود مشاور اقتصادی دولت یازدهم پاسخ دهد که زمان موعود خروج از رکود تمامی بازارهای کشور و احساس رونق اقتصادی کی فراخواهد رسید؟
در همین حال سایت نسیم در گزارشی خاطرنشان کرد: مسئولان دولت سال گذشته هر 90 روز یکبار آمار شاخصهای اقتصادی از جمله رشداقتصادی را اعلام میکردند. اما اینک شش ماه از سال گذشته و شاهد سکوت دولتمردان هستیم!
بنابراین گزارش سال 94 در شرایطی آغاز شد، که دولت یازدهم رفتار خود را در برابر برخی از مسائل تغییر داد. در یک سال و نیم نخست فعالیت دولت تدبیر و امید یعنی تا پایان سال 93 مردان اقتصادی روحانی همواره با ارائه آمار و ارقامی از وضعیت اقتصادی کشور، به دفاع از عملکرد خود میپرداختند و بعضی از نقاط مثبت آمار اقتصادی کشور مانند مهار تورم، افزایش رتبه جهانی ایران در فضای کسب و کار و یا رشد اقتصادی را به عملکرد خودشان نسبت میدادند. اما سال 94 دولت روحانی اصطلاحاً آن روی خود را هم به مردم نشان داد، تا شاهد رویکردی دوگانه نسبت به آمار اقتصادی از سوی دولتمردان یازدهم باشیم.
بررسی رفتار دولت طی مدت اخیر نشان میدهد که در شش ماه گذشته مردان اقتصادی روحانی، دیگر مانند گذشته بر روی آمار اقتصادی تکیه نمیکنند نهادهای آماری دولت هم در این شش ماه بیشتر سعی کردند که سکوت کنند. یکی از مواردی که در سال گذشته مکرراً از سوی دولت به ویژه بانک مرکزی اعلام میشد، میزان رشد اقتصادی بود. بانک مرکزی در حالی اکنون باگذشت حدود شش ماه از سال در خصوص رشد اقتصادی کشور هیچ آماری را ارائه نکرده است، که سال گذشته هر سه ماه به سه ماه آمار رشد اقتصادی را اعلام میکرد.
مقامات آمریکایی رویکرد فریبکارانه برای دور زدن سیاستهای جمهوری اسلامی را از سر گرفتهاند.
وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکاضمن سخنانی گفت: دولت آمریکا آماده است با ایران در مورد یافتن راه حل بحران سوریه گفتوگو کند.
وی گفت: این موضوع در دیدار محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران و جان کری، وزیر خارجه آمریکا در سازمان ملل مطرح خواهد شد.
شرمن افزود: به هر حال بحران سوریه نمیتواند بدون مشورت با ایران حل شود چون براساس مقتضیات کنونی چنین مذاکراتی منطقی خواهد بود.
رهبر معظم انقلاب پیش از این چند بار تأکید کردند که مذاکرات با آمریکا صرفاً بر سر موضوع هستهای بوده که تمام شده و وزارت خارجه مجاز به مذاکره دیگری با آمریکا نیست. این تصمیم از جمله به سوابق فریبکاری و بدعهدی آمریکا در برخی مذاکرات موردی بر سر افغانستان و عراق برمیگردد. شهریور سال 94 پس از آن که مقامات آمریکایی مدعی شدند از ایران برای حضور در نشست پاریس (با موضوع مقابله با داعش) دعوت نمیکنند، با روشنگری رهبر معظم انقلاب مواجه شدند. حضرت آیتالله خامنهای آن زمان سخنان وزیر امور خارجه و سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا که صراحتاً اعلام کردند از ایران برای مبارزه با داعش دعوت نخواهند کرد، فرمودند: «اینکه آمریکا از ایران برای حضور در یک کار خلاف و غلط دستهجمعی مأیوس میشود، مایه افتخار ما است و افتخاری بالاتر از این، برای خود نمیدانیم.»
حضرت آیتالله خامنهای، سپس به منظور نشان دادن دروغگویی آمریکاییها برای مبارزه با داعش، جزئیاتی را از پشت پرده این ماجرا بیان کردند و گفتند: «در همان روزهای سخت حمله داعش به عراق، سفیر آمریکا در عراق طی درخواستی از سفیر ما در عراق میخواهد که ایران و آمریکا جلسهای برای مذاکره و هماهنگی در خصوص داعش داشته باشند. سفیر ما در عراق، این موضوع را به داخل کشور منعکس کرد که برخی مسئولان هم با این جلسه مخالفتی نداشتند اما من مخالفت کردم و گفتم، در این قضیه ما با آمریکاییها همراهی نمیکنیم زیرا آنها نیت و دستآلودهای دارند و چگونه امکان دارد که در چنین شرایطی ما با آمریکاییها همکاری کنیم.»
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: «همین وزیر امور خارجه آمریکا، شخصاً به آقای دکتر ظریف درخواست داده بود که بیایید در قضیه داعش با ما همکاری کنید اما دکتر ظریف درخواست او را رد کرده بود.»
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مخالفت صریح جمهوری اسلامی ایران برای همکاری با آمریکا در خصوص مبارزه با داعش، گفتند: «اکنون آنها به دروغ میگویند که ما ایران را در ائتلاف شرکت نخواهیم داد در حالی که ایران از ابتدا مخالفت خود را با حضور در چنین ائتلافی اعلام کرده بود. آمریکاییها قبلاً نیز با سر و صدای فراوان و با حضور چندین کشور، یک ائتلاف بر ضد سوریه تشکیل دادند اما هیچ غلطی نتوانستند بکنند و در مورد عراق نیز وضعیت به همین گونه خواهد بود.»
بهمن سال 92 نیز آمریکاییها شامورتیبازی مشابهی را بر صلح نشست ژنو 2 (درباره سوریه) ترتیب دادند و پس از اتخاذ برخی مواضع زیگزاگ، دعوت بانکیمون از ایران را به هم زدند و گفتند که از ایران برای حضور در این نشست دعوت نمیکنند. بلافاصله پس از این موضع، رسانههای غربی تصریح کردند عدم حضور ایران، کوبیدن میخ بر تابوت نشست ژنو است.
آمریکاییها 13-14 سال پیش از این نیز با وجود پارهای مذاکرات و استفاده از کمکهای دولت خاتمی در اشغال افغانستان، ایران را به عنوان محور شرارت معرفی کردند.
اکنون هم واقعیت این است که حامیان آمریکایی تروریستها در عراق و سوریه، هیچ قصدی برای ایجاد ثبات و امنیت در این کشورها ندارند بلکه درصددند با استفاده از ظرفیت کشورهایی نظیر ایران، به محور مقاومت که آمریکا را در 15 سال گذشته مستأصل و بیچاره کرده، ضربه بزنند و چنین القا کنند جمهوری اسلامی ایران پشت آنها را خالی کرده است.
یادآور میشود رهبر معظم انقلاب 18 شهریور ماه امسال در دیدار اقشار مختلف مردم تأکید کردند: «آمریکا دشمنی خودش را پنهان هم نمیکند. بله، تقسیم وظایف میکنند؛ یکی لبخند میزند، یکی مصوبه علیه جمهوری اسلامی تهیه میکند و دنبال میکند؛ این به نحوی تقسیم وظایف است. دنبال چیزی به نام مذاکره با ایرانند؛ مذاکره بهانه است، مذاکره وسیله برای نفوذ است، مذاکره وسیله برای تحمیل خواستها است. ما فقط در قضیه هستهای به دلایل مشخصی که مکرر هم این دلایل را ذکر کردهایم، موافقت کردیم بروند مذاکره کنند؛ خب مذاکره کردند. بحمدالله مذاکره کنندگان ما هم در این عرصه خوب ظاهر شدند؛ اما در عرصههای دیگر ما اجازه مذاکره ندادیم و با آمریکا مذاکره نمیکنیم؛ با همه دنیا ما مذاکره میکنیم، ]اما[ با آمریکا نمیکنیم. ما اهل مذاکرهایم، اهل تفاهمیم؛ هم مذاکرات در سطح دولتها، هم مذاکرات در سطح اقوام، هم مذاکرات در سطح ادیان؛ ما اهل مذاکرهایم و با همه مذاکره میکنیم جز با آمریکا؛ و البته رژیم صهیونیستی بجای خود محفوظ که اصل وجود رژیم صهیونیستی، وجود نامشروع و دولت جعلی است.»
دفاع مضحک کاسهلیس حرفهای از آل سعود
یک جیرهبگیر رژیم سعودی، فاجعه منا و جان باختن بیش از 2 هزار تن از حجاج بیتاللهالحرام را عادی و طبیعی خواند.
علیرضا نوریزاده در مصاحبه با صدای آمریکا گفت: در طول سالهای اخیر آن قدر تاسیسات در مکه، منا، عرفات ایجاد شده برای اینکه جلوی چنین حوادثی گرفته شود. در ابتدای روز، سیل حاجیان برای انجام اعمال به سمت این نقطه در منا سرازیر میشود و متاسفانه به ویژه حجاج آفریقایی برای چنین مراسمی آمادگی ندارند و اگر دقت کنیم بسیاری از قربانیان هم حجاج آفریقایی و همینطور افرادی از پاکستان، بنگلادش و این نوع کشورها هستند.
نوریزاده افزود: دولت روحانی از آن ابتدا بهبود روابط با همسایگان را در دستور کار قرار داد اما تا امروز جلوی این گرفته شده است.
وی اضافه کرد: برای نمونه سعودیها از ظریف برای سفر به عربستان دعوت کردند و همینطور به خود آقای روحانی پیشنهاد دادند اما مشکل این است که یک دولت علاقهمند است به جلو حرکت کند و روابط را بهبود بخشد ولی گروهی با سعودیها بر سر رهبری در یک جنگ طولانی هستند.
نوریزاده افزود: جمهوری اسلامی میداند که بازنده نبرد یمن است و این رقابت متاسفانه باعث این تنشها شده و مسایلی را به وجود آورده که مردم یمن و سوریه هزینه آن را میپردازند.
گزافهگوییهای نوریزاده در حالی است که بنابر گزارش شاهدان عینی، کمترین امکانات و تسهیلات خدماتی در مسیر منا فراهم نبوده و حجاج حتی دسترسی کافی به آب آشامیدنی نداشتهاند. از سوی دیگر آل سعود به عنوان پیادهنظام جنگ نیابتی آمریکا و رژیم صهیونیستی، دهها میلیارد دلار را خرج جنگافروزی و مسلمانکشی در عراق و سوریه و یمن و بحرین و... کردهاند حال آن که عنوان خادمالحرمین را یدک میکشند. اما در حالی که این بودجههای هنگفت صرف قتل عام دهها هزار انسان بیگناه در منطقه میشود، همکار لانه جاسوسی سابق آمریکا طبق ماموریت به تمجید و تبرئه جنایتکاران آل سعود میپردازد.
پیش از این شبکه دولتی بیبیسی هم سعی کرده بود آل سعود را از جنایت رخ داده در منا که به خاطر بستن یکی از مسیرهای اصلی تردد صورت گرفت، تبرئه کند.
سیانان: فرماندهان ایرانی همکاری با آمریکا علیه داعش را به سخره گرفتند
شبکه سیانان گفت فرماندهان ارشد نظامی ایران، پیشنهاد همکاری با آمریکا را به سخره و استهزا گرفتند.
فردریک پلیگتن ضمن تهیه گزارشی از مراسم رژه نیروهای مسلح در تهران گفت: فرماندهان ارشد ردههای مختلف نظامی ایران، همکاری این کشور با آمریکا در مقابله با گروه تروریستی داعش را به سخره گرفتند. مقامات سیاسی و نظامی ایران در گفتوگو با ما، آمریکا را مسبب و مسئول ایجاد گروه تروریستی داعش میدانند.
وی در ادامه گزارش خود افزود: مقامات ارشد نظامی و رهبران سیاسی ایران همچنین معتقدند کارزار حملات هوایی به سرکردگی آمریکا برای ریشهکن کردن داعش در منطقه کاملاً بیاثر بوده است. سرلشکر «حسن فیروزآبادی» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران، درباره همکاری نظامی بین تهران و واشنگتن به CNN گفت «باید آن را در خواب ببینید. آمریکاییها یکی از به وجود آورندگان گروه تروریستی داعش هستند.» سرلشکر فیروزآبادی افزود: «مقامهای آمریکایی مزورانه دو نقش بازی میکنند؛ در سیاست و امنیت دروغ میگویند.»
سیانان خاطرنشان کرد: میانهروها در ایران امیدوارند توافق هستهای بین ایران و قدرتهای جهانی به عصری جدید از همکاری بین این کشور و غرب منجر شود، اما بیاعتمادی به آمریکا در ایران، که سالهاست به عنوان شیطان بزرگ به سخره گرفته میشود، به شدت عمیق است.
دریادار پاسدار «علی فدوی» فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در این مراسم به CNN گفت «آمریکاییها ماهیتی کاملاً متفاوت با ما دارند. این اختلافها هرگز به ما اجازه نمیدهد با یکدیگر همکاری داشته باشیم.»
سردار «محمدرضا نقدی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین نیز به خبرنگار CN N گفت که به باور وی «آمریکاییها در توافق هستهای حقهای سوار کردند تا ما را فریب دهند، ما باید بسیار مراقب باشیم.»
امیر سرتیپ «احمدرضا پوردستان» فرمانده نیروی زمینی ارتش ایران نیز در رژه هفته دفاع مقدس در گفتوگو با CNN گفت: آمریکاییها باید لحن تهدیدآمیز خود را تغییر دهند.
وعدههای 100 روزه عملی نشد دولت کرکره گزارش را پایین کشید!
در حالی که دولت تدبیر از نیمه عمر خود عبور کرده، وعدههای اقتصادی به سرانجام نرسیده است.
دولت یازدهم در اوج فشارهای اقتصادی به مردم در سالهای 91 و 92، با شعارها و وعدههای گوناگون اقتصادی بر سر کار آمد. وعدههای 15 روزه، 30 روزه و 100 روزه؛ اما به تدریج که مسئولان دولت جدید زمام امور را به دست گرفتند، از این وعدهها کوتاه آمدند و موعد تحقق آنها را طولانیتر کردند.
به گزارش مشرق اینک در حالی که دولت تدبیر به نیمه عمر خود رسیده، و بسیاری از آن وعدههای اقتصادی که قرار بود 100 روزه محقق شوند، به سرانجام نرسیده است. اما این فقط وعدههای انتخاباتی دولت نیست که محقق نشده، بلکه وعدههایی که مسعود نیلی مشاور اقتصادی و از برنامهریزان اصلی اقتصادی دولت در 2 سال اخیر درباره خروج از رکود و آغاز رونق اقتصادی داده، هنوز نافرجام باقی مانده است.
در واقع، این اقتصاددان لیبرال، وعده خروج از رکود و رونق اقتصادی کشور را هر چند ماه یک بار به چند ماه بعد موکول کرده است.
شهریور ماه سال گذشته به ناگاه بانک مرکزی از مثبت شدن رشداقتصادی کشور در بهار 93 پس از دو سال رشد منفی خبر داد و حسن روحانی نیز اعلام کرد که به مدد سیاستهای مدبرانه دولت یازدهم، اقتصاد کشور از رکود خارج شده است. رقمی که بانک مرکزی برای رشد اقتصادی بهار 93 اعلام کرد نیز دور از انتظار بود: 4/6 درصد.
به همین دلیل حتی کارشناسان اقتصادی اصلاحطلب و حامی دولت نیز نسبت به این آمار انتقاد کردند. متعاقباً مقامات دولتی برای دفاع از این آمار واردکار شدند و پیشگام همه آنها مسعود نیلی مشاور اقتصادی روحانی بود.
او اواسط مهرماه 93 به برنامه تلویزیونی پایش آمد و به دفاع تمام قد از آمار بانک مرکزی درباره رشد 4/6 درصدی اقتصاد کشور پرداخت. در آن برنامه، نیلی در پاسخ به این سؤال که اگر این آمار درست است چرا مردم آن را احساس نمیکنند، گفت: برای اینکه مردم خروج از رکود را احساس کنند مدتی زمان لازم است. اینک با گذشت یک سال از وعده مسعود نیلی، همچنان مردم به احساس خروج از رکود نرسیدهاند، چرا که وضعیت کسادی در اکثر بازارهای کشور نسبت به 2 سال اخیر، وخیمتر هم شده است.
بنابراین انتظار میرود مشاور اقتصادی دولت یازدهم پاسخ دهد که زمان موعود خروج از رکود تمامی بازارهای کشور و احساس رونق اقتصادی کی فراخواهد رسید؟
در همین حال سایت نسیم در گزارشی خاطرنشان کرد: مسئولان دولت سال گذشته هر 90 روز یکبار آمار شاخصهای اقتصادی از جمله رشداقتصادی را اعلام میکردند. اما اینک شش ماه از سال گذشته و شاهد سکوت دولتمردان هستیم!
بنابراین گزارش سال 94 در شرایطی آغاز شد، که دولت یازدهم رفتار خود را در برابر برخی از مسائل تغییر داد. در یک سال و نیم نخست فعالیت دولت تدبیر و امید یعنی تا پایان سال 93 مردان اقتصادی روحانی همواره با ارائه آمار و ارقامی از وضعیت اقتصادی کشور، به دفاع از عملکرد خود میپرداختند و بعضی از نقاط مثبت آمار اقتصادی کشور مانند مهار تورم، افزایش رتبه جهانی ایران در فضای کسب و کار و یا رشد اقتصادی را به عملکرد خودشان نسبت میدادند. اما سال 94 دولت روحانی اصطلاحاً آن روی خود را هم به مردم نشان داد، تا شاهد رویکردی دوگانه نسبت به آمار اقتصادی از سوی دولتمردان یازدهم باشیم.
بررسی رفتار دولت طی مدت اخیر نشان میدهد که در شش ماه گذشته مردان اقتصادی روحانی، دیگر مانند گذشته بر روی آمار اقتصادی تکیه نمیکنند نهادهای آماری دولت هم در این شش ماه بیشتر سعی کردند که سکوت کنند. یکی از مواردی که در سال گذشته مکرراً از سوی دولت به ویژه بانک مرکزی اعلام میشد، میزان رشد اقتصادی بود. بانک مرکزی در حالی اکنون باگذشت حدود شش ماه از سال در خصوص رشد اقتصادی کشور هیچ آماری را ارائه نکرده است، که سال گذشته هر سه ماه به سه ماه آمار رشد اقتصادی را اعلام میکرد.