کد خبر: ۵۲۳۷۶
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۶
به دنبال اعتراف یک عنصر اصلاح‌طلب در مورد خیانت به دانشجویان بورسیه

دانشجویان بورسیه از عامل انتشار اسامی دانشجویان شکایت کردند

جمعی از دانشجویان بورسیه با حضور در دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲۸ کارکنان دولت از مجتبی صدیقی به جرم انتشار اسامی دانشجویان بورسیه شکایت کردند.



جمعی از دانشجویان بورسیه با حضور در دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲۸ کارکنان دولت از مجتبی صدیقی به جرم انتشار اسامی دانشجویان بورسیه دولت دهم که به موجب آن نسبت‌های ناروایی همچون آقازاده، رانتی، بی‌سواد و ... به آن ها داده و موجب هتک حرمت دانشجویان شد، شکایت کردند.
براساس این گزارش، همزمان دانشجویان بورسیه با حضور در شعبه ۱۲ فرهنگ و رسانه از احمد غلامی مدیرکل مستعفی بورس وزارت علوم نیز به اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی شکایت کردند. به گزارش فارس، علی غزالی از روزنامه‌نگاران اصلاح‌طلب و از عوامل انتشار اسامی دانشجویان بورسیه، راز چگونگی دسترسی خود به اطلاعات محرمانه وزارتخانه را اینگونه افشا کرد: جناب آقای صدیقی شما خوب به خاطر دارید که در زمانی که آقای توفیقی سرپرست وزارت علوم بودند و هنوز آقای فرجی‌دانا برای وزارت معرفی نشده بودند در آن اتاق گوشه‌ای طبقه ۱۳ شهرک‌غرب چه کسی این اسامی را به بنده داد و در این مدت چه کسی برای انتشارش مدام تماس می‌گرفت و پیغام می‌داد و اکنون هم فکر می‌کنید که ما ابزار شده‌ایم و شما ضربه خود را به جریانی زده‌اید و اکنون در پی زد و بند با همان جریان هستید. وی همچنین در مصاحبه با یکی از خبرگزاری‌ها گفت: جلسه‌ای بود با حضور آقای صدیقی و دو تن دیگر از مشاورین وقت آقای توفیقی درباره فعالیت رسانه‌ای که این لیست را دادند و آن موقع درخواست داشتند که منتشر شود و درخواست دیگر اینها مشخص شدن ارتباط این افراد با مسئولین بود. بعد از آن چندین بار با آقای صدیقی و معاونان و اطرافیان وی درباره این لیست جلسه داشتیم و تاکید به انتشار لیست داشتند و حتی بعد از انتشار لیست اولیه، اطرافیان ایشان پیگیر لیست دوم بودند که ایشان با مصاحبه و نیت خود برای جاخالی دادن و بعد جوابیه من، همه برنامه‌های جریان اینها به هم خورد. این اعتراف ها به وضوح نشان می دهد که جریان خود فروخته اصلاح طلبی برای نیل به اهداف پلید سیاسی خود حاضر است بر سر هرچیزی معامله کند، حتی ریختن آبروی یک عده دانشجوی جوان!