کد خبر: ۵۱۹۶۶
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۰

جای دیگر!(گفت و شنود)


گفت: در حالی که افکار عمومی نگران توافق وین است و مفاد این توافق از خسارت‌های فاجعه‌بار علیه کشورمان خبر می‌دهد، بعضی‌ها علیه شورای نگهبان شمشیر بسته‌اند!
گفتم: علاوه بر شورای نگهبان، علیه سایر مراکز نظارتی نظام هم خاطره‌گویی می‌کنند!
گفت: اینگونه حرف‌ها از افراد عادی و بی‌خبر از همه جا، دور از انتظار نیست ولی برخی از کسانی که مسئولیت‌های حساسی دارند چرا این روزها آب را گل‌آلود می‌کنند؟!
گفتم: احتمالا می‌خواهند افکار عمومی و ذهن نخبگان و کارشناسان را از عواقب فاجعه‌بار توافق وین منحرف کنند و اذهان را به سوی مسائل دیگر بکشانند.
گفت: ولی بارها ملت را آزموده‌اند و به وضوح می‌دانند مردم هوشیارتر از آن هستند که با این ترفندها فریب بخورند.
گفتم: چه عرض کنم؟! شخصی یک ساعت برای طرف مقابلش از هر دری سخن گفت و بعد یک نفسی کشید و گفت؛ ببخشید زیاد حرف زدم سرتون رو درد آوردم. یارو گفت؛ نه اختیار دارید، شما به فرمایشات خود ادامه بدهید، بنده حواسم جای دیگری است!