کد خبر: ۵۱۹۳۷
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۹
معاون وزیرعلوم تحقیقات و فناوری اعلام کرد

تشکیل شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور

معاون فرهنگی، اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور ایجاد شده است و شیوه‌نامه تشکیل این شورا در جهاد دانشگاهی استان‌ها به‌زودی ابلاغ می‌شود.


به گزارش ایرنا، سیدضیا هاشمی پنجشنبه شب در آیین سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی کهگیلویه وبویراحمد افزود: این شورا با هدف ساماندهی بهتر امور علمی و فرهنگی جهاد دانشگاهی و ارتباط مطلوب این نهاد با دانشگاه‌ها تشکیل شده است که به توسعه کمی و کیفی این فعالیت‌ها کمک خواهد کرد. وی جهاد دانشگاهی را یکی از ارکان مهم مدیریت علمی و فرهنگی دانشگاه‌ها  دانست و گفت: با توجه به وظایف مهم این نهاد علمی و آموزشی و نیازهای روز جامعه جهاد دانشگاهی باید با تولید علم و پژوهش نقش بیشتری ایفا کند.
 هاشمی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی در تمام استان‌ها از نظر بودجه وابسته به دولت نیست و بیشتر اعتبارات آن با فعالیت‌های علمی، فرهنگی وآموزشی تامین می‌شود.
بر اساس همین گزارش،  معاون فرهنگی، اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در دیدار با نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: تولید علم متناسب با نیازهای بومی و منطقه‌ای رویکرد و سیاست مهم این وزارتخانه است. لذا تولید علم و هدایت دانشگاه‌ها به سوی قابلیت‌های هر منطقه نیاز امروز علم و پژوهش در کشور است.
وی اظهار کرد: رویکرد مبتنی بر اقتصاد دانش بنیاد و کاربردی کردن پیوند دانشگاه، اقتصاد و صنعت راهکار اصلی واحدهای آموزش عالی پویا است.
هاشمی تصریح کرد: برای دستیابی به این اهداف دانشگاه‌ها به سمت توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای می‌رود.
وی از تشکیل اتاق فکری متشکل از نخبگان و استادان دانشگاهی در30 استان کشور خبر داد و گفت: خروجی اتاق‌های فکر به نهاد ریاست جمهوری ارسال و این برنامه راهبرد برنامه‌ریزی مسئولان مقامات کشوری و استانی می‌شود.
captcha