باتظاهرات گسترده در مناطق مختلف
مردم بحرین آزادی رهبران دربند خود را یکپارچه فریاد زدند
مردم بحرین با برگزاری تظاهرات بار دیگر خواهان آزادی رهبران زندانی خود از جمله شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت وفاق ملی اسلامی این کشور شدند.
به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه خبری جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین، مردم بحرین با تظاهرات در منطقه المعامیر آزادی چهرههای سرشناس را خواستار شدند. آنها پرچمهای بحرین و تصاویر رهبران زندانی را در دست داشتند.
تظاهرات مشابهی نیز در منطقه المرخ برگزار شد و شرکتکنندگان در تظاهرات لزوم آزادی شیخ علی سلمان و سایر رهبران مخالف را فریاد زدند.
در همین حال، مناطق دیگر بحرین نیز شاهد تظاهرات برای محکوم کردن جنایات رژیم آل خلیفه و محاصره جزیره ستره بود.تظاهرکنندگان در منطقه المصلی در شهر منامه با سر دادن شعار، اقدام نیروهای بحرینی در ارعاب شهروندان و استفاده از گازهای سمی و یورش به خانه و برپا کردن ایستهای بازرسی را محکوم کردند.«نبیل رجب» رئيس مرکز حقوقبشر بحرین نیز اعلام کرد بحرین نیازمند یک راهحل سیاسی است و راهحل امنیتی به مسئله آن پایان نخواهد داد.
رجب در مصاحبه با روزنامه «الوسط» بر اعطای حقوق و آزادی شهروندان بحرین، عمل در راستای آزادی و عدالت و بهبود اوضاع مردم و حقوق بشر تاکید کرد.وی افزود: پرونده حقوقی مانند پرونده سیاسی قابل مذاکره نیست و مسائل آن باید به دوراز پیامدهای پرونده سیاسی و پیچیدگیهای آن باشد؛ شکنجه، بدرفتاری، هدف قرار دادن فعالان و تبعیض در برخورد با شیعیان و غیره همگی نقض حقوقها و تعرضهایی هستند که انسان و جهان آن را نمیپذیرد.
گفتنی است دولت بحرین در ادامه سیاستهای سرکوبگرانه خود انتشار تنها روزنامه مستقل این کشور را نیز متوقف کرد.