کد خبر: ۵۱۸۶۹
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۷

یزد با کمبود معلم روبه‌رو است

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد گفت: امسال هم مانندسال‌های قبل به ویژه در بخش ابتدایی با کمبود نیروی انسانی معلم روبه‌رو هستیم.


یزد- خبرنگارکیهان:

احمد شیرزاد با بیان اینکه 12 درصد دانش‌آموزان یزدی در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند، گفت: 60 درصد بی‌سوادان یزد اتباع بیگانه هستند.
وی با بیان این مطلب که 163 هزار و 500 نفر از این دانش‌آموزان در مدارس دولتی و 36 هزار و 500 نفر در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند، گفت: تمامی مدارس پیش دبستانی آموزش و پرورش غیردولتی است و اگر مدارس پیش‌دبستانی را از این آمار کم کنیم، حدود 12 درصد دانش‌آموزان یزد در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند.
شیرزاد تصریح کرد: در استان یزد مدارس کمتر از 5نفر هم داریم و در دوره ابتدایی حتی کلاس‌هایی با حضور یک دانش‌آموز برگزار می‌شود.
شیرزاد بیان کرد: دانش‌آموزان یزد در قبولی کنکور، جشنواره خوارزمی، المپیادهای کشوری و بسیاری موارد دیگر رتبه‌های برتر را کسب کرده‌اند و در مسابقات قرآن کشوری هم توانستند بسیاری از رتبه‌های برتر در زمینه‌های مختلف را از آن خود کنند.
شیرزاد با بیان اینکه نرخ باسوادی در استان یزد بیش از 97 درصد است خاطرنشان کرد: در استان یزد 29 هزار و 723 نفر بی‌سواد هستند که 60 درصد این افراد را اتباع بیگانه تشکیل می‌دهند و تنها 40 درصد مربوط به افراد بومی است.