کد خبر: ۵۱۶۰۴
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۷
در دیدار وزیر خارجه صربستان

ظریف از روش‌های نخ‌نمای غرب در استفاده ابزاری از حقوق بشر انتقاد کرد

وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار همتای صربستانی خود از روش‌های نخ‌نمای غرب در استفاده ابزاری از حقوق بشر انتقاد کرد.


«ایوتسا داچیچ» وزیر امور خارجه صربستان که به تهران سفر کرده است، دیروز(دوشنبه) با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.
دو طرف در این دیدار پیرامون مسائل دو جانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بحث و تبادل نظر کردند.
ظریف با اشاره به روابط دیرینه و خوب دو کشور ابراز امیدواری کرد همکاری‌های دو کشور در بخش‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، حوزه انرژی، کشاورزی، پارلمانی، فرهنگی، علمی و دانشگاهی گسترش یابد.
او با اشاره به توانمندی‌های بسیار بالای اقتصادی جمهوری اسلامی ایران از ابراز علاقه و آمادگی طرف صرب برای برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در آینده نزدیک در تهران استقبال کرد و افزود: در همین رابطه هیاتی اقتصادی از بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی جمهوری اسلامی ایران در آینده راهی بلگراد خواهد شد.
به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه ایران با اشاره به پیشرفت‌های چشم‌گیر جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف حقوق بشری از جمله نقش برجسته زنان در ایران، از روش‌های قدیمی و نخ‌نمای کشورهای غربی در استفاده ابزاری از حقوق بشر برای فشار به کشورهای مستقل انتقاد کرد.
در ادامه این دیدار،داچیچ، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه صربستان گفت: بلگراد مایل است در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و پارلمانی با جمهوری اسلامی ایران فصل جدیدی از روابط را آغاز کند.
وی در همین رابطه خواستار برگزاری چهاردهمین کمیسیون مشترک دو کشور در آینده نزدیک شد.