کد خبر: ۵۱۵۸۵
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۵
رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری اعلام کرد

می خواهیم 6 دوچرخه‌سوار در المپیک ریو داشته باشیم(گفت و گو)

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری هدف اصلی این فدراسیون را دو برابر کردن رکابزنان اعزامی به المپیک ۲۰۱۶ ریو اعلام کرد.


خسرو قمری درباره جلسه مسئولان فدراسیون دوچرخه‌سواری با مسئولان کمیته ملی المپیک، تعداد کسب سهمیه‌های المپیک، بودجه فدراسیون و ... سخن گفت که گزیده‌ای از صحبت‌های وی در ادامه می‌آید:
*در نشستی که روزیکشنبه داشتیم، گزارشی از وضعیت فدراسیون در راه المپیک 2016 ریو را ارائه کردیم. خوشبختانه این گزارش با رضایت مسئولان کمیته ملی المپیک همراه بود و ما را نیز به آینده امیدوارتر کرد.
* تاکنون حضور حسین عسگری در ریو قطعی شده است. ما همچنین با توجه به امتیازی که هم‌اکنون در میان تیم‌های آسیایی داریم، 2 سهمیه دیگر را در بخش جاده قطعی می‌دانیم. در بخش کوهستان نیز تیم کشورمان در شرایط خوبی به‌سر می‌برد و امیدوار هستیم یک سهمیه هم در این بخش کسب کنیم.
*ما فقط خودمان را به حضور 4 ورزشکار در المپیک محدود نکرده‌ایم، بلکه در تلاش هستیم تا توسط آقایان رجب‌لو و دانشور 2 سهمیه در پیست بگیریم. اگر همه این اهداف محقق شود، نسبت به المپیک 2012 سهمیه ایران دو برابر خواهد شد.
*مسئولان کمیته ملی المپیک قول دادند که طی امروز و فردا بخشی از بودجه مورد نیازمان را واریز کنند. ما نیازهای خود را بیان کردیم و امیدواریم که برطرف شوند. المپیک بسیار سخت‌تر شده و ما نیز قصد داریم به سمت کیفی شدن نتایج حرکت کنیم و فقط شرکت‌کننده نباشیم. درست است که کسب مدال کار بسیار بسیار سختی است اما خب حداقل می‌توانیم به آن فکر کنیم و بر همین اساس نیز ذهنیت ورزشکاران را ارتقا بدهیم.
*آن چیزی که برای من از همان روز نخست حضور در فدراسیون اهمیت داشته، ورزش عاری از دوپینگ بوده است. خوشبختانه همه مسئولان به این موضوع حساس هستند و این مسئله نظارت‌ها را نیز دقیق‌تر می‌کند. همه اطلاعات در حال حاضر با تلاش‌های کمیته پزشکی در اختیار ورزشکاران قرار می‌گیرد و کسی نمی‌تواند بابت بی‌اطلاعی از موارد دوپینگ بهانه بگیرد.