کد خبر: ۵۱۳۸۱
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۳

اخبار کوتاه از فوتبال

قلعه‌نویی: مشکلات حل نشود، می‌روم
امیر قلعه‌نویی می‌گوید اولویتش برای ادامه همکاری با ملوان پرداخت حق و حقوق بازیکنان، تیم پشتیبانی، کادر پزشکی و همکارانش است در غیر این صورت با عذرخواهی از هو‌اد‌ا‌ران این تیم شمالی از ادامه کار انصراف خواهد داد. سرمربی تیم ملوان که به خاطر ثبت نشدن قراردادش در بازی برابر ذوب‌آهن روی نیمکت تیمش ننشست درباره شرایط این تیم گفت: منتظر هستم تا آقای دنیامالی حق و حقوق بازیکنان را بدهد. از روز اول هم گفتم یکی از شرایطم برای کار در ملوان پرداخت حق و حقوق بازیکنان است؛ بازیکنانی که در نهایت مظلومیت در این تیم ریشه‌دار مشغول به کار هستند. وی افزود: بازیکنان ملوان، بازیکنان مظلومی هستند. امیدوارم که حق و حقوق آنها خیلی زود پرداخت شود، در غیر این صورت در این هفته‌ معذرت‌خواهی خواهم کرد و علی‌رغم میل باطنی‌ام که دوست دارم در تیم ریشه‌دار ملوان و برای مردم گیلان و انزلی کار کنم از ادامه کار انصراف خواهم داد. البته تاکنون نه یک ریال گرفته‌ام و اگر کار را ادامه ندهم یک ریال هم نخواهم گرفت. وی افزود: فکر می‌کنم که اگر ملوان در یکی، دو پست تقویت شود حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت. ملوانی که دیروز شما شاهد آن بودید و موفق شد ذوب‌آهن را شکست دهد، تنها 40 درصد از آن تیمی است که من توقع دارم و مطمئنا اگر شرایط اصلاح شود ملوان حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت.
نایب قهرمانی آکادمی «کیا» در نروژ
تیم فوتبال آکادمی «کیا» با وجود درخشش در تورنمنت نروژ به مقام نایب قهرمانی در این رقابت‌ها رسید. در روز پایانی تورنمنت نروژ تیم آکادمی کیا متشکل از بازیکنان زیر 11 سال فوتبال ایران، با نتیجه 4 بر یک برابر تیم «امبلم» میزبان که از شرایط سنی متفاوتی برخوردار بود، شکست خورد و به مقام نایب قهرمانی در این رقابت‌ها رسید.
درخواست باشگاه پرسپولیس برای ITC بنسون
باشگاه پرسپولیس ظهر دیروز برای جری بنسون، مهاجم تازه وارد هندوراسی خود درخواست ITC کرد. با نظر برانکو ایوانکوویچ قرار است بنسون در سفر به اهواز پرسپولیس را همراهی کند.
پروپیچ رسماً استقلالی شد
پروپیچ، مهاجم اهل کرواسی دیروز با حضور در باشگاه استقلال قراردادش را با این تیم امضا کرد. مسئولان استقلال که برای به خدمت گرفتن این بازیکن از فیفا استعلام گرفته بودند، قرارداد دو ساله‌ای با وی امضا کرده و برای دریافت ITC مهاجم جدید خود اقدام کردند.
اسکوچیچ، مراقب دلال‌های اطراف فولاد باشد
طالقانی رئیس هیئت فوتبال خوزستان درباره اظهارنظر اسکوچیچ سرمربی فولاد که زمین غدیر اهواز را برای کاشت برنج مناسب دانسته بود، گفت: این حرف اسکوچیچ، حرف بی​ربطی است و اگر زمین مشکلی داشت باید تیم مقابل هم چنین می‌گفت. او بهتر است به جای این حرف​ها به فکر بازی صحیح و یارگیری درست باشد تا این شائبه پیش نیاید که دلال​ها اطراف این تیم قرار گرفتند. پس بهتر است به فکر بازی صحیح​تر و بهتر استفاده کردن از بازیکنان خوزستانی باشد.
دژاگه با بالوتلی و کاسانو همبازی می‌شود؟
جیان فرانکو زولا، سرمربی ایتالیایی العربی که در تابستان سال جاری هدایت این تیم را بر عهده گرفت به دنبال خریدهای بزرگ است. این مربی دوست دارد که ستاره‌هایی همچون ماریو بالوتلی و آنتونیو کاسانو را به لیگ قطر ببرد. ستاره سابق چلسی گفت: در لیگ ستارگان قطر بازیکنان بزرگ زیادی بازی می‌کنند بنابراین کاملا طبیعی است که ستاره‌هایی همچون بالوتلی و کاسانو هم به این لیگ بیایند. من دوست دارم که این دو بازیکن را با پیراهن العربی ببینم. الان پرونده فصل جابجایی برای العربی بسته شده است اما اگر فرصت به وجود بیاید دوست دارم که این دو بازیکن را در تیمم ببینم. اگر این دو بازیکن سرشناس ایتالیایی راهی العربی شوند همبازی اشکان دژاگه، ستاره تیم ملی فوتبال ایران خواهند شد، چرا که دژاگه دومین فصل حضور خود در العربی را سپری می‌کند.
قرارداد نکونام زیر یک میلیارد تومان است
رئیس هیئت مدیره باشگاه سایپا درباره جزییات قرارداد نکونام با سایپا و قرارداد دو میلیاردی نیز گفت:‌ قرارداد نکونام با باشگاه سایپا یک ساله است و به هیچ عنوان قرارداد دومیلیاردی این بازیکن صحت ندارد. رعیت یادآورشد: 600 میلیون تومان پول نقد، سه دستگاه خودرو سراتو و در صورت آوردن حامی مالی (اسپانسر) درصدی نیز از این موضوع دریافت خواهد کرد. وی گفت: در شرایط فعلی قیمت هر دستگاه خودرو سراتو 80 میلیون تومان است که این موضوع نشان می‌دهد قرارداد نکونام زیر یک میلیارد تومان می‌شود.البته تا به امروز نکونام حامی مالی به باشگاه معرفی نکرده است.