کد خبر: ۵۱۳۶۵
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۱
رئیس سازمان عشایر ایران:

سهمیه دانش‌آموزان عشایر در کنکور از سال آینده احیا می‌شود

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: با پیگیری‌های انجام شده سهمیه دانش‌آموزان عشایر در کنکور دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی از سال آینده احیا می‌شود.

کرمعلی قندالی دیروز در مراسم آغاز شانزدهمین اردوی دانش‌آموزان دختر مناطق عشایری کشور در مشهد افزود: موافقت‌های مقدماتی در شورای انقلاب فرهنگی در این زمینه انجام شده است.
وی با بیان اینکه این مسئله امسال قطعی و از سال‌ آینده‌ اجرایی می‌شود اظهار کرد: بر این اساس دانش‌آموزان عشایر در کنکور سراسری دانشگاه‌ها برای رشته‌های خاص سهمیه خواهند داشت.
وی گفت: براساس آخرین آمار سرشماری، یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت عشایری در 8500 منطقه جغرافیایی کشور زندگی می‌کنند.
رئیس سازمان امور عشایری ایران افزود: با تلاش آموزش و پرورش طی سه دهه گذشته سطح سواد در بین عشایر رشد چشمگیری داشته بطوریکه این شاخص از 27 درصد در سال 1366 به حدود 65 درصد در سال جاری افزایش یافته است. وی افزود: اعتبارات امسال آموزش و پرورش عشایر در سال جاری بیش از 50 درصد افزایش یافته و به 27 میلیارد ریال رسیده است.
قندالی ادامه داد: برای نخستین بار در برنامه ششم توسعه کارگروهی با عنوان توانمندسازی روستائیان، عشایر و اقشار کم درآمد تعریف شده و برنامه‌های خوبی برای حمایت از حوزه عشایری کشور در نظر گرفته شده است.
شانزدهمین اردوی دانش‌آموزان دختر مناطق عشایری که با حضور 600 دانش‌آموز از 21 استان عشایری کشور از نهم مرداد ماه در مشهد آغاز شده است به مدت سه روز ادامه دارد.
captcha