کشت و تجارت مواد مخدر هم به پرونده سیاه داعش اضافه شد
از مناطق اشغالی شمال عراق خبر میرسد، تروریستهای تکفیری کشت مزارع تریاک و حشیش را در این مناطق آغاز کردهاند.
«سعید مموزینی» مسئول اداره اطلاعرسانی حزب دموکرات کردستان عراق، با اعلام این خبر افزود: «داعش زمینهای وسیعی از مناطق «حمام العلیل» و «محلبیه» جنوب موصل را زیر کشت حشیش و تریاک قرار داده است.»
به گزارش خبرگزاری فارس، مموزینی گفت: «داعش تاکنون به کشت مواد مخدر در مناطق تحت تصرف خود مبادرت میکرده، ولی این اقدام به شکل سری و محرمانه انجام میشده است. در حالی که اختلافات میان سرکردگان داعش، این موضوع را برملا کرد.»
قبلا نیز «صادقالحسینی»، رئیس کمیته امنیتی شورای استانداری دیاله هم اعلام کرده بود، داعش در مدت سیطره خود بر مناطقی از دیاله، بخشی از زمینهای کشاورزی را به کشت مواد مخدر اختصاص داده است. به گفته وی، بسیاری از عناصر داعش به مواد مخدر معتاد هستند.
اما، هدف داعش از کشت مواد مخدر، قبل از هر چیز، تجارت و پول است. امری که در مناطق تحت اشغال این گروه تروریستی رواج دارد.
همانطور که طالبان در افغانستان به درآمدهای مواد مخدر تکیه دارد، داعش نیز در کنار فروش نفت خام غارت شده و فروش اعضای بدن انسان که نهادهای آمریکایی آن را تایید کردهاند، اکنون به کسب درآمد از طریق مواد مخدر نیز روی آورده است.
«جسی روزنفلد» نویسنده و خبرنگار آمریکایی نیز طی گزارشی، اعلام کرد: «تجارت ماده مخدر حشیش از مهمترین منابع درآمد داعش است.»
به گفته وی، داعش از ارتفاعات «بقاع» لبنان، حشیش مورد نیاز خود را تامین میکند. این روزنامهنگار آمریکایی به نقل از «عماد» کشاورز و صاحب یک مزرعه حشیش نیز افزود: «تنها طی آوریل گذشته (10 فروردین تا 10 اردیبهشت) داعش یک تن حشیش از این منطقه خریداری کرده است.
این کشاورز و منابع دیگری چون پایگاه اینترنتی انگلیسی «اینترنشنال بیزینس تایمز» همچنین، اعلام کردند که داعش به تجارت کوکایین نیز میپردازد.
روزنامه «ایندیپندنت» اما ورود داعش به افغانستان را، «فاجعهای برای جامعه بینالمللی» دانست و نوشت که این گروه تروریستی برای افزایش درآمد خود، کشت مواد مخدر را در افغانستان توسعه میدهد و آنها را به کشورهای جهان صادر میکند.
در ارتباط با میزان درآمد فعلی داعش و طالبان از مواد مخدر، «ویکتور ایوانف» رئیس مبارزه با مواد مخدر در روسیه فروردین گذشته اعلام کرده بود: درآمد داعش (و طالبان) از قاچاق (مواد مخدر) و هروئین افغانستان، سالانه حدود یک میلیارد دلار است.
«رضوان مرتضی» کارشناس گروههای تروریستی در سوریه نیز در ارتباط با شیوه کسب درآمد توسط تروریستها گفت: «تهیه 200 هزار قرص «کپتاگون» فقط چند هزار دلار هزینه دارد، در حالی که درآمد حاصل از فروش این تعداد قرص، حدود یک میلیون و 200 هزار دلار است. داعش در سال 2014 حدود 50 میلیون عدد از این قرصها را در اختیار داشته است.»
در ارتباط با قاچاق اعضای بدن انسان نیز دانشگاه هاروارد آمریکا سهشنبه فاش کرد، گروه تکفیری داعش پزشکان را مجبور میکند، اعضای بدن زندانیان اعدامی خود را از بدن آنها خارج کنند و بفروشند.
اعدام 28 کارمند
به گزارش فارس، تکفیریهای داعش 28 کارمند کمیسیون عالی انتخابات عراق را در موصل اعدام کردند.
جرم این افراد از نگاه داعش این بود که آنها در روند انتخابات حضور داشتند! در استان کرکوک نیز عناصر داعش شش برادر را در روستای «الهجیل» اعدام کردند.
از استان الانبار در غرب عراق نیز خبر میرسد، دو فروند هلیکوپتر آمریکایی در یک روستای نزدیک منطقه «الثرنار» فرود آمدند.
حزبالله عراق با اعلام این خبر، نگفت که آیا این منطقه تحت سیطره داعش است یا نه. دوشنبه گذشته نیز منابع نظامی عراق از فرود یک فروند هلیکوپتر در منطقه «حمرین» استان صلاحالدین خبر داده بودند. این منطقه تحت اشغال داعش قرار دارد.
در همین حال، «قیس الخزعلی» از فرماندهان نیروهای بسیج مردمی، آمریکا را متهم کرد که در جنگ علیه داعش جدی نیست. وی گفت که پروژه اصلی آمریکا در عراق، تجزیه این کشور است.