کد خبر: ۵۰۹۷۹
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۷
نامه تشکر بسیجیان کانون‌های دانش‌پژوهان نخبه به رهبر انقلاب

اهدای مدال‌های جهانی نمایه‌ای کوچک از ارادت شبکه عظیم نخبگان به مقام ولایت است

بسیجیان کانون‌های دانش‌پژوهان نخبه که روز یکشنبه به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی مشرف شدند و مدال‌های المپیادی خود را تقدیم کردند، نامه تشکری خطاب به معظم له منتشر کردند.



به گزارش تسنیم، در بخشی از این نامه آمده است: اماما، اهدای مدال‌های المپیادهای علمیِ کشوری و جهانی  از سوی بسیجیان «کانون دانش‌پژوهان نخبه» تنها نمایۀ کوچکی از عشق و ارادت «شبکه عظیم تربیتی نخبگان انقلاب اسلامی» به حضرتعالی است و حقیقتا مصداق این کلام است که « از موری به پیشگاه سلیمان بیش از این برنیاید».
در ادامه این نامه تصریح شده است:  برای تشرف به محضر مبارک شما به درگاه خداوند متعال سجده شکر می‌گذاریم و تفقد مشفقانه شما را تاج سر می‌سازیم که مجاهدت علمی فرزندان خود را حرکتی«ولایی و انقلابی» قلمداد فرمودید.
بسیجیان «کانون دانش‌پژوهان نخبه» در بخش دیگری از نامه خود تاکید کرده‌اند:  فرزندان معنوی شما در کانون‌های نخبه، راه‌اندازی کارخانه‌های غنی‌سازی انسان‌هایی را دنبال می‌کنند که از دل این امت جوشیده و نرم‌افزاری کاملا اسلامی و بومی دارند؛ باشد که به فضل الهی چرخ سانتریفیوژهای حقیقی انقلاب بچرخد و انسان‌های غنی شده در طراز اسلام انقلابی نسل به نسل متولد گردند و راه شهریاریها و احمدی روشن‌ها را همیشه مفتوح نگه دارند؛ و این گونه با نیرویی صدها بار قویتر از انرژی هسته‌ای، بنیان المرصوصی باشند در برابر هجمه‌ها و توطئه‌های دشمنان خارجی و عمال داخلی آنها.
دانشجویان در این نامه افزودند: رهبرا، با خدای خویش عهد بسته‌ایم برای استمرار فتوحات انقلاب اسلامی و تحقق همه آرمانهای آن در رکاب حضرتتان، تا پای جان ایستادگی نماییم و خود را  با شما در همه غمها و مصیبت‌های امروز  امت اسلامی در یمن، عراق، بحرین، سوریه، لبنان و فلسطین سهیم می‌دانیم و لبیک گوی فرمان الهی شما مبنی بر هرگونه جهاد و مبارزه‌ایم و در این راه نورانی، دعای حضرتعالی در حق مجموعه‌های فعال شبکه تربیتی نخبگان - خصوصا کانون دانش‌پژوهان نخبه- توشه راهی است که بدان چشمها دوخته‌ایم.