کد خبر: ۵۰۶۲۵
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۰

یک مار چهار دست و پا!

به گفته دانشمندان دیرینه‌شناس، کشف فسیل نوعی مار چهار دست و پا در برزیل نشان داد، اجداد این خزنده، نه در دریاها بلکه در خشکی می‌زیسته‌اند.


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ دانشمندان دیرینه‌شناس طی تحقیقی که نتایج آن روز پنجشنبه در شماره جدید نشریه ساینس منتشر شد، از کشف فسیل‌ گونه جدیدی از مارها خبر دادند که بین 146 میلیون تا یکصد میلیون سال پیش، یعنی در دوران زمین‌شناسی کرتاسه روی خشکی‌ها زندگی می‌کرده است.
این محققان که نام تتراپودوفیس آمپلکتوس
 (Tetrapodophis amplectus) روی این جانور گذاشتند می‌گویند این نوع مار همه مشخصه‌های فیزیکی مارهای امروزی را دارد و در عین حال چهار دست و پا بوده است. البته دانشمندان معتقدند این نوع مار، از دست و پای خود، نه برای حرکت، بلکه تنها برای نگاه داشتن طعمه استفاده می‌کرده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن؛ پژوهشگران دیرینه‌شناس همچنین می‌گویند این گونه منحصر بفرد از مار، دم بلندی همچون خزنده‌های آبزی دیگر مثل تمساح‌ها نداشته و در نتیجه، این فرضیه که اجداد مارها آبزی بوده‌اند، رد می‌شود.

captcha