عزیمت کاروان پیاده از قائم شهر به کربلای معلی
کاروان زائران حسینی با پرچم یا لثاراتالحسین(ع) در میان بدرقه پرشور مردم قائمشهر از جوار مزار 5 شهید گمنام حسینیه عاشقان ثارالله این شهر با پای پیاده عازم عتبات عالیات عراق شد.
قائمشهر- خبرنگار کیهان:
مسئول کاروان پیاده عاشقان اباعبداللهالحسین (ع) گفت: این کاروان که برای چهارمین سال متوالی و به صورت استانی و مرکب از 40 نفر از محبان و دلباختگان سالار شهیدان عازم عراق است مسیر یکهزار و 600 کیلومتری قائمشهر تا مرز مهران را به مدت 25 روز با پای پیاده طی میکنند.
حجتالاسلام حامد صوفیتجدید میثاق با آرمانهای والای شهداء و ائمه اطهار(ع)، تجدید بیعت با ولایت و رهبری و سربازی و جان نثاری پای رکاب امام زمان(عج) با نگاه بیداری جهان اسلام را مهمترین ره آورد و پیامهای این کاروان زیارتی پیاده نام برد.
وی گفت: علی نوبخت 12 ساله و بیژن رجبی 67 ساله بترتیب کوچکترین و مسنترین زائر آقا اباعبدالله الحسین(ع) هستند که با پای پیاده از قائمشهر عازم عتبات عالیات عراق هستند.