کد خبر: ۵۰۳۷
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۲

دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز اعلام شد

رئیس اتحادیه توزیع‌کنندگان گوشت گوسفندی از عدم تغییر حجم دام ورودی به میادین عرضه خبر داد و گفت: زمان ورود دام زنده به تهران کمی طولانی شده و این موضوع به دلیل شرایط جوی نامساعد راه‌هاست.

رئیس اتحادیه توزیع‌کنندگان گوشت گوسفندی از عدم تغییر حجم دام ورودی به میادین عرضه خبر داد و گفت: زمان ورود دام زنده به تهران کمی طولانی شده و این موضوع به دلیل شرایط جوی نامساعد راه‌هاست.
علیرضا ملکی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز اظهار کرد: سرما تاثیر خاصی بر تغذیه دام داشته است و در کنار آن نزدیکی به روزهای پایانی فصل سرما بر قیمت گوشت بی تاثیر نبوده است.
وی با اشاره به این که کیفیت دام مورد قبول بوده و عدم خروج دام از کشور وضعیت مطلوبی را رقم زده خاطرنشان کرد: تا پایان بهمن‌ماه بره با کیفیت به بازار وارد می‌شود.
رئیس اتحادیه توزیع‌کنندگان گوشت گوسفندی تاکید کرد: در حال حاضر قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی برای مغازه‌دار 24 هزار تومان و قیمت گوشه شقه بدون دنبه برای مصرف‌کننده 27 تا 28 هزار تومان است.
ملکی بیان داشت: گوشت چرخ‌کرده حاصل از ترکیب قلوه‌گاه گوسفندی و گوشت گوساله تشکیل شده کمترین ضایعات و بالاترین کیفیت را دارد.
وی گفت: گوشت گوسفندی کالری بیشتری دارد اما گرایش مردم به دلیل بدون چربی و بی‌استخوان بودن بیشتر به سمت گوشت گاوی و گوساله است.