کد خبر: ۴۹۵۰۸
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۳

زنگ بحران بی‌آبی در قاین به صدا درآمد

رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی قاین گفت: زنگ بی‌آبی در این منطقه به صدا درآمده و لازم است مردم به ویژه ساکنان روستاها نهایت صرفه‌جویی را داشته باشند.

 قاین- خبرنگار کیهان:

عیدی افزود: 26 روستای شهرستان به دلیل خشک شدن منابع آبی و تأسیسات آب‌رسانی از مدار بهره‌برداری خارج شده‌اند و تأمین آب آنها به وسیله تانکر انجام می‌شود.
وی با اشاره به منابع آبی قاین گفت: از مجموع 48 منبع آب شامل 37 رشته قنات 8 حلقه چاه و 3 دهنه چشمه به دلیل تداوم پدیده خشکسالی 17 ساله و افت شدید منابع و سفره‌های زیرزمینی تعداد 10 حلقه چاه کاملاً خشک شده و نیاز به کف‌شکنی دارد و مابقی منابع آبی هم با کاهش شدید آبدهی مواجه هستند به‌طوری که با کاهش 31 درصدی منابع آبی شهرستان مواجه شده‌ایم.
عیدی با ابراز نگرانی از مشکل شدید افت آب و بی‌آبی در شهرستان قاین و به‌خصوص روستاها گفت: اداره آب منطقه مجوز استخراج 330 لیتر آب در ثانیه را صادر کرده اما به دلیل افت منابع آبی امکان بهره‌برداری از 210 لیتر آب در ثانیه وجود دارد و این موضوع نشان می‌دهد شهر قاین و روستاهایش در معرض تنش آبی قرار گرفته‌اند و کیفیت آب نیز در روستاها روزبه‌روز کاهش داشته است.