kayhan.ir

کد خبر: ۴۸۹۸۸
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۹

شمال فرانسه همچنان در اعتصاب ارتش وارد معرکه می‌شود

با ادامه اعتصاب‌ها در شهر بندری کاله و سرگردانی هزاران مسافر و کامیون در دو سوی مرز فرانسه و انگلیس واحدهای نظامی ارتش فرانسه تهدید کردند که برای خاتمه دادن به هرج و مرج وارد عمل می‌شوند.

کارکنان شرکت، «مای فری لینک»  در فرانسه که به دلیل بحران اقتصادی و سیاست‌های ریاضتی با خطر بیکاری مواجه شده‌اند، از هفته گذشته در شهر بندری «کاله»، در شمال این کشور اعتصاب خود را شروع کردند.
 آنها با ایجاد آتش در مسیر تونل «مانش» بین فرانسه و انگلیس و متوقف کردن کامیون‌ها عبور و مرور در این تونل و خیابان‌ها را متوقف کرده‌اند.
 ادامه اعتصاب کارکنان  شرکت «مای فری لینک»  و بستن تونل مانش، مشکلات زیادی را برای هزاران مسافری که از تونل برای رفت و آمد میان انگلیس و فرانسه استفاده می‌کنند، به وجود آورده است.
با بسته شدن بندر کاله بیش از 8000 کامیون که برخی از آنها حامل مواد غذایی هستند نیز در جاده‌های منتهی به بندر «دوور» انگلیس و بندر «کاله» فرانسه گیر افتاده‌اند.
به گزارش دیلی‌میل واحدهای نظامی ارتش فرانسه تهدید کرده‌اند که از نیروی نظامی برای باز کردن این تونل و پایان دادن به هرج و مرج به وجود آمده استفاده خواهند کرد.
بر اساس همین گزارش، صدها پناهجو و مهاجر نیز با سوء استفاده از این وضعیت سعی دارند با مخفی شدن در صدها کامیون متوقف شده در جاده‌ای که به تونل مانش راه دارد، خود را به شکلی به انگلیس برسانند، که این مسئله با واکنش تند مقامات انگلیسی مواجه شده است.
دیوید کامرون نخست‌وزیر انگلیس روز چهارشنبه هفته گذشته در سخنانی در نشست مجلس عوام با اشاره به «وضعیت نابهنجار پناهجویان در بندر کاله فرانسه»، تلاش آنها برای سوار شدن بر کامیون‌ها به منظور رساندن خودشان به این کشور را «غیرقابل قبول» توصیف کرد.
 براساس گزارش‌های منتشر شده، بیش از 3 هزار پناهجو در حال حاضر در اطراف شهر کاله بسر می‌برند و تلاش دارند به نحوی خودشان را به انگلیس برسانند.
دولت انگلیس درصدد است با ایجاد حصارهای امنیتی در اطراف جاده‌ها و مبادی ورودی به تونل زیردریایی مانش در بندر کاله فرانسه، مانع از تلاش پناهجویان برای سوار شدن بر کامیون‌های عبوری به منظور رسیدن به انگلستان، شوند.
به گزارش یورونیوز، شرکت «مای فری لینک» از شرکت‌های تابعه شرکت «یوروتونل»، ارائه‌کننده خدمات راه‌آهن تونل مانش بود که پس از بروز اختلاف میان یوروتونل و مقامات ضدتراست انگلیس، به شرکت دانمارکی «دی‌اف‌دی» فروخته شد. شرکت دانمارکی نیز در اولین اقدام خود قصد دارد بیش از دو سوم کارکنان این شرکت فرانسوی را اخراج کند.