رئیس سازمان استاندارد:
اجازه استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی را نمیدهیم
رئیس سازمان استاندارد درباره استفاده از خمیر مرغ گفت: خمیر مرغ ممکن است به عنوان خوراک دام یا غذای سگ و گربه استفاده شود اما به هیچ وجه اجازه استفاده از آن را در فرآوردههای گوشتی نمیدهیم.
نیره پیروزبخت در گفتوگو با ایسنا، درباره اظهارنظر سازمان دامپزشکی مبنی بر آزاد بودن تولید خمیرمرغ اظهار کرد: اگر خمیر مرغ تولید هم شود ما به جد به دنبال این هستیم که در فرآوردههای گوشتی استفاده نشود و این موضوع را پیگیری میکنیم.
وی افزود: اتفاقاً در سطح بازار، پایش خوبی روی فرآوردههای گوشتی داریم که برای رفع شائبههای پیش آمده برای مردم، نظارت خود را افزایش دادهایم؛ به طوری که چند وقت پیش رنگ غیر مجاز در برخی فرآوردههای گوشتی کشف شد و با آن واحد تولیدی برخورد کردیم.
رئیس سازمان ملی استاندارد با بیان اینکه کاری به تولید خمیرمرغ نداریم، گفت: خمیرمرغ میتواند برای خوراک دام یا غذای سگ و گربه یا در موارد دیگری که هنوز خیلی آنها را شناسایی نکردهایم و وظیفه ما هم نیست استفاده شود، اما اجازه استفاده از آن را در فرآوردههای گوشتی نخواهیم داد.
به گفته پیروزبخت مردم نگران فرآوردههای گوشتی موجود در بازار نباشند، چرا که نظارت خوبی از سوی سازمان استاندارد روی این محصولات وجود دارد؛ به طوری که حتی در سالهای گذشته بافت حرام هم در برخی از تولیدات شناسایی شده است.