مدیرعامل اتحادیه دامداران خبر داد
فاصله 50 درصدی قیمت گوشت قرمز از تولید تا بازار
مدیرعامل اتحادیه دامداران از فاصله 50 درصدی قیمت گوشت قرمز از تولید تا بازار خبر داد.
سعید سلطانی در گفتوگو با ایسنا، افزود: در حال حاضر لاشه گوسفند و گوساله در دامداری کیلویی حدود 20 هزار تومان خریداری میشود و در بازار حدود 30 هزار تومان به دست مصرفکننده میرسد که البته علیرغم غیرمنطقی بودن این فاصله 50 درصدی، قیمت گوشت قرمز در قطعات و بستهبندیهای مختلف به مراتب بیشتر از لاشه است.
وی اظهار کرد: سالانه حدود 900 هزار تن گوشت در کشور تولید میشود که تامین کننده بیش از 90 درصد نیاز داخلی است و روند کاهشی واردات گوشت قرمز طی دو سال اخیر از حدود 100 هزار تن به حدود 20 هزار تن در سال گذشته نشان دهنده کاهش وابستگی به واردات این محصول است.
وی افزود: برای تأمین گوشت قرمز مورد نیاز مصرفکنندگان در ماههای پیش رو به ویژه ماه رمضان هیچ مشکلی وجود ندارد و با توجه به میزان تولید این محصول و روند افزایشی آن، به نظر می رسد امسال هیچ نیازی به واردات گوشت قرمز نداشته باشیم.
سلطانی اعلام کرد: در بسیاری از کشورهای پیشرفته و در حال توسعه در ماههای پرمصرف، قیمت محصولات مورد نیاز مردم کاهش پیدا میکند تا مصرفکنندگان بتوانند راحتتر به این محصولات دسترسی پیدا کنند. در حالی که در کشور ما در ایامی مانند ماه رمضان، محرم و غیره با ایجاد جو و فضاسازی، قیمت انواع محصولات مانند گوشت قرمز به میزان چشمگیری افزایش مییابد که منطقی نیست.