درمان جدید پارکینسون
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه دوک دریافتند که تحریکات مداوم نخاع، باعث بهبود علایم بیماری پارکینسون میشود.
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه دوک دریافتند که تحریکات مداوم نخاع، باعث بهبود علایم بیماری پارکینسون میشود.
به گزارش پایگاه ساینس، پارکینسون پس از آلزایمر شایعترین بیماری سیستم اعصاب است که براثر کاهش دوپامین و اختلال جسم سیاه مغز ایجاد میشود.جسم سیاه پیامهای عصبی را از طریق نخاع به عضلات مختلف ارسال میکند و این فرآیند از طریق ماده شیمیایی دوپامین صورت میگیرد و باعث اختلال در تعادل و کنترل عضلات میشود.
تحقیقات اخیر محققان دانشگاه دوک نشان میدهد که تحریک نخاع با استفاده از سیگنالهای الکتریکی، نشانههای اختلال عصبی مرتبط با پارکینسون را کاهش میدهد.این تحقیقات تجربی روی جوندگان انجام شده و نتیجه رضایتبخش بوده است.محققان براین باورند که این روش قادر به ترمیم سلولهای عصبی آسیب دیده است.معمولا بیماری پارکینسون پس از 60 سالگی بروز میکند ولی گاهی این بیماری در جوانان هم دیده میشود.بیماری پارکینسون معمولا با لرزش یک دست آغاز میشود و به تدریج اکثر اندام را درگیر میکند.محققان دانشگاه داکوتای جنوبی واقع در آمریکا به تازگی دریافتهاند که مصرف امگا 3 از تحلیل سلولهای عصبی و مغز جلوگیری میکند و مانع بروز بیماری آلزایمر و پارکینسون میشود.
حجم مغز به مرور زمان و با افزایش سن کاهش مییابد. عوامل موثری براین موضوع حاکم هستند و تحقیقات نشان میدهد که شیوه زندگی مهمترین عامل در تسریع یا جلوگیری از تحلیل مغز است.
وجود استرس مداوم در زندگی، مصرف سیگار شب بیداری عدم فعالیت مغزی و مصرف مداوم غذاهای چرب و شیرین باعث جلو انداختن این عارضه میشود.در ادامه تحقیقات آمده است که استفاده از رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد امگا 3 این عارضه را به میزان قابل توجهی به تاخیر میاندازد.
دراین تحقیقات آمده است که نیاز زنان، مخصوصاً زنان یائسه به امگا 3 بیشتر است. حجم هیپوکامپ مغز زنانی که در وعدههای غذایی خود از این اسید چرب استفاده میکنند، 2/7درصد بیشتر از سایرین است. این بخش از مغز، به محض شروع بیماری آلزایمر و قبل از بروز علایم اولیه، تغییر شکل میدهد.تحقیقاتی که سال گذشته انجام شد نشان داد که اسیدچرب امگا3، قادر به عبور از سد خونی مغزی است که در بیماران مبتلا به آلزایمر وجود دارد. برخی از مهمترین منابع وجود اسیدچرب امگا3 عبارتند از:انواع ماهی- دانهکتان- خاویار- روغن زیتون- حبوبات- تخممرغ- ریحان- اسفناج- گردو- میگو- گلکلم- ماهی آزاد- ساردین- دانه سویا- کلم بروکلی
در ادامه تحقیقات آمده است که مصرف مکملهای امگا 3 نیز اثر بخش است. نتایج این تحقیقات در نشریه آنلاین Scientific Reports منتشر شده است.
به گزارش پایگاه ساینس، پارکینسون پس از آلزایمر شایعترین بیماری سیستم اعصاب است که براثر کاهش دوپامین و اختلال جسم سیاه مغز ایجاد میشود.جسم سیاه پیامهای عصبی را از طریق نخاع به عضلات مختلف ارسال میکند و این فرآیند از طریق ماده شیمیایی دوپامین صورت میگیرد و باعث اختلال در تعادل و کنترل عضلات میشود.
تحقیقات اخیر محققان دانشگاه دوک نشان میدهد که تحریک نخاع با استفاده از سیگنالهای الکتریکی، نشانههای اختلال عصبی مرتبط با پارکینسون را کاهش میدهد.این تحقیقات تجربی روی جوندگان انجام شده و نتیجه رضایتبخش بوده است.محققان براین باورند که این روش قادر به ترمیم سلولهای عصبی آسیب دیده است.معمولا بیماری پارکینسون پس از 60 سالگی بروز میکند ولی گاهی این بیماری در جوانان هم دیده میشود.بیماری پارکینسون معمولا با لرزش یک دست آغاز میشود و به تدریج اکثر اندام را درگیر میکند.محققان دانشگاه داکوتای جنوبی واقع در آمریکا به تازگی دریافتهاند که مصرف امگا 3 از تحلیل سلولهای عصبی و مغز جلوگیری میکند و مانع بروز بیماری آلزایمر و پارکینسون میشود.
حجم مغز به مرور زمان و با افزایش سن کاهش مییابد. عوامل موثری براین موضوع حاکم هستند و تحقیقات نشان میدهد که شیوه زندگی مهمترین عامل در تسریع یا جلوگیری از تحلیل مغز است.
وجود استرس مداوم در زندگی، مصرف سیگار شب بیداری عدم فعالیت مغزی و مصرف مداوم غذاهای چرب و شیرین باعث جلو انداختن این عارضه میشود.در ادامه تحقیقات آمده است که استفاده از رژیم غذایی حاوی مقادیر زیاد امگا 3 این عارضه را به میزان قابل توجهی به تاخیر میاندازد.
دراین تحقیقات آمده است که نیاز زنان، مخصوصاً زنان یائسه به امگا 3 بیشتر است. حجم هیپوکامپ مغز زنانی که در وعدههای غذایی خود از این اسید چرب استفاده میکنند، 2/7درصد بیشتر از سایرین است. این بخش از مغز، به محض شروع بیماری آلزایمر و قبل از بروز علایم اولیه، تغییر شکل میدهد.تحقیقاتی که سال گذشته انجام شد نشان داد که اسیدچرب امگا3، قادر به عبور از سد خونی مغزی است که در بیماران مبتلا به آلزایمر وجود دارد. برخی از مهمترین منابع وجود اسیدچرب امگا3 عبارتند از:انواع ماهی- دانهکتان- خاویار- روغن زیتون- حبوبات- تخممرغ- ریحان- اسفناج- گردو- میگو- گلکلم- ماهی آزاد- ساردین- دانه سویا- کلم بروکلی
در ادامه تحقیقات آمده است که مصرف مکملهای امگا 3 نیز اثر بخش است. نتایج این تحقیقات در نشریه آنلاین Scientific Reports منتشر شده است.