kayhan.ir

کد خبر: ۴۵۶۹۶
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۹

دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس!(یادداشت خبرنگار)

در روزهای اخیر حضور افراد وابسته به حزب اصلاح‌طلب با حمایت همه جانبه برخی از مدیران دولتی استان از برخی جهت‌گیری‌های خاص پرده برداشت.


علی‌رغم ادعای وزیر کشور بر لزوم بی طرفی استانداران در انتخابات اسفند ماه سال‌جاری در چارچوب قوانین و منافع ملی این روزها شاهد هستیم به بهانه دوم خرداد از دبیر شورای اصلاح‌طلبان برای سخنرانی در خوزستان دعوت به عمل می‌آورند اما نکته قابل تامل در این میان همراهی برخی مقامات دولتی از جمله مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری خوزستان با دبیر شورای اصلاح‌طلبان است که بناست یکی از ارکان‌های اجرایی یک انتخابات سالم باشد و گویا میزبانی حضور این فعال سیاسی را برعهده دارد.
البته در این میان ردپای فرمانداری اهواز نیز به خوبی مشهود است و از پیگیری امر تدارکات و سالن سخنرانی گرفته تا همرانی برخی معاونان ایشان با مدعو مورد نظر البته دیدار اخیر اعضای شورای هماهنگی جوانان احزاب اصلاح‌طلب خوزستان با فرماندار اهواز نمونه دیگری از این رفتارهای جهت‌دار است و سوال انجاست اگر این دیدارها هدفمند نیست پس چرا ایشان از این دست دیدارها با سایر احزاب و گروهها سیاسی و اجتماعی برگزار نمی‌کنند؟
برگزاری چنین برنامه‌هایی توسط احزاب و گروه‌های سیاسی در این برهه بیشتر از رویکرد انتخاباتی برخوردار است:
«شورای هماهنگی جوانان احزاب اصلاح‌طلب خوزستان» از جمله برگزارکنندگان این نشست بود که شنیده‌ها حاکی از آن است که این شورا مجوز فعالیت نیز ندارد!
فارغ از مجوز داشتن یا نداشتن؛ نکته اینجاست که این چند نفر هرازگاهی با حمایت فرماندار اهواز و معاون سیاسی استاندار برنامه‌هایی را برگزار می‌کنند.
معاون سیاسی، اجتماعی استانداری خوزستان در جلسه مشترک فرمانداران در استانداری خوزستان گفته بود: بی طرفی فرمانداران در عرصه انتخاباتی یک اصل بسیار مهم است و باید زمینه مشارکت همه گروه‌های سیاسی فعال و قانونی در سطح استان مهیا شود.
ولی برخلاف این ادعا نشست هم‌اندیشی فرماندار ویژه آبادان و معاون استاندار خوزستان با فعالان اصلاح‌طلب این شهرستان در محل سالن کنفرانس فرمانداری ویژه آبادان برگزار می‌شود.
همراهی برخی مدیران دولتی با برنامه‌های حزبی از آنجا تعجب‌برانگیزتر می‌شود که وزیر کشور در نخستین همایش استانداران در سال جدید به جهت‌گیری رسانه‌ای و تبلیغات برخی نشریات علیه وزارت کشور اشاره کرده و می‌گوید: این رسانه‌ها تلاش می‌کنند وزارت کشور را به فضای انتخابات زودرس بکشانند؛ ما باید تلاش کنیم در مقابل این تبلیغات، بی‌طرفی خود را حفظ کنیم.
پیش از این نیز استاندار خوزستان در این خصوص به یکی از رسانه‌های مجازی گفته بود: امکانات دولتی نباید برای تبلیغ کاندیدای انتخابات به کار گرفته شود هر چیزی که در آن شبهه است باید از آن پرهیز شود.
اکنون این پرسش مطرح می‌شود که آیا همراهی مدیران دولتی با این جایگاه حساس با عضو یک حزب مشخص مصداق جانب‌داری از یک جریان سیاسی محسوب نمی‌شود؟
پیشنهاد می‌شود جناب استاندار که اخیرا اعلام کرده‌اند اهل عمل هستند برخورد مقتضی را با مدیران متخلف خود داشته باشند تا اصطلاحا گوشی را به دست سایر مدیران و مسئولان استانی بدهند؛ تا از جریان و گروهی خاص برای انتخابات حمایت نکنند و دنبال این و آن، دوره راه نیفتند.
گفتنی است مدیرکل سیاسی و تقسیمات کشوری استانداری خوزستان، رئیس دفتر سیاسی فرمانداری، مسئول روابط عمومی ستاد انتخابات استانداری از مشایعت‌کنندگان دبیر شورای اصلاح‌طلبان بودند.
فاطمه زورمند