کد خبر: ۴۵۰۶۹
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۵
رئیس اتحادیه اعلام کرد

عرضه لبنیات با تخفیف 15 درصدی در ماه رمضان

اعضای اتحادیه لبنیات‌فروشان تهران به سخنان وزیر اقتصاد که آنرا موجب بی‌ارزش به حساب آوردن شغل ماست‌بندی دانسته‌اند، شدیدا انتقاد کردند.


علی رجبی، رئیس اتحادیه لبنیات‌فروشان تهران در گفت‌‌وگو با نسیم درباره سخنان وزیر اقتصاد که گفته بود «امروز یک ماست‌بندی هم برای آغاز به‌کار خود باید مجوز بگیرد چه برسد به موسسات مالی و اعتباری، اظهار کرد: پس از پخش بخشی از سخنان وزیر اقتصاد از خبر 20/30 بیش از 60 عضو اتحادیه با ما تماس گرفتند و با رنجش زیاد از سخنان علی طیب‌نیا گلایه کردند.
وی افزود: وزیر اقتصاد با این جمله، ماست‌بندی را شغلی بی‌ارزش و پایین به حساب آوردند که هیچ سودی به جامعه نمی‌رساند و بود و نبودش برای جامعه فرقی ندارد، این در حالی است که این قشر زحمتکش به شغل خود علاقه داشته و با سود کم مشقت‌های آن را نیز تحمل می‌کنند.
رئیس اتحادیه لبنیات فروشان تهران تصریح کرد: تا به حال چند تن از ماست‌بندها در کنار دیگ‌های شیر دچار سوختگی شده‌اند، درست نیست که با این سخنان عرصه را بیش از گذشته بر آنان تنگ کنیم. با این حرف وزیر از این پس، حتی فرزندان ما خجالت می‌کشند که در مدارس و نزد همکلاسی‌های خود شغل پدرشان را مطرح کنند.
رجبی با بیان این که حرف آقای وزیر سخنی غیرمسئولانه بوده است، گفت: تا به حال که موقعیت و شرایط برای صنف ما خوب نبوده از این پس نیز با چنین برخوردهایی مسلما باید منتظر ناکامی‌های بیشتری باشیم. اگر قرار بر نابودی این صنف است، بگویید تا ما که اعضای آن هستیم، لباس سیاه بر تن کنیم و آماده عزاداری برای آن شویم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سوال من از جناب وزیر این است که اگر موسسه‌ای مالی و اعتباری مجوز ندارد چرا دودش باید به چشم ماست‌بندی که قشری ساده و بی‌غل‌وغش است برود.
گفتنی است وزیر اقتصاد در همایش «همدلی و هم‌زبانی دولت و بخش خصوصی» در اتاق بازرگانی ایران اعلام کرد، امروز یک ماست‌بندی هم برای آغاز به کار خود باید مجوز بگیرد چه برسد به موسسات مالی و اعتباری، این سخنان دوشنبه شب در خبر 20:30 از شبکه دوم پخش شده است.
همچنین رئیس اتحادیه لبنیات‌فروشان تهران اعلام کرد: در فروش فوق‌العاده‌ای که ویژه ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد، پرمصرف‌ترین اقلام شامل پنیر، شیر و خرما با تخفیف پنج تا 15 درصدی در واحدهای صنفی عرضه می‌شود.
علی رجبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از روز دوشنبه ثبت‌نام اعضا برای شرکت در فروش فوق‌العاده طرح ضیافت ویژه ماه مبارک رمضان آغاز شد و واحدهای صنفی که تمایل دارند در این طرح شرکت کنند می‌توانند اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.
وی گفت: واحدهای صنفی که در این ایام فروش فوق‌العاده دارند با نصب بنرهایی بر سر در مغازه‌های خود در این زمینه اطلاع‌رسانی می‌کنند و پنیر، شیر و خرما را بر اساس نرخ‌نامه‌ای که روی بنرها نصب شده به مردم عرضه می‌کنند.
رجبی اظهار کرد: محدودیتی در زمینه ثبت‌نام واحدهای صنفی نداریم و هر تعداد واحد صنفی که تمایل داشته باشند می‌توانند در این طرح شرکت کنند.