ترانزیت نخستین محموله مازوت از بندر لنگه
مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندر لنگه از ترانزیت نخستین محموله مازوت از طریق این بندر به مقصد بنادر کشورهای جنوبی خلیجفارس خبر داد.
اسماعیل مکیزاده اظهار کرد: این محموله یک هزار تنی از طریق مرز باشماق از کشور عراق وارد کشور شده و پس از حمل جادهای توسط 37 تانکر در بندر تجاری لنگه به یک کشتی بارگیری شد.
وی خاطرنشان کرد: این کشتی تانکر یک هزار تنی پس از پایان عملیات بارگیری محموله عازم دبی در کشور امارات شد.
مکیزاده گفت: علت انتخاب بندر لنگه برای ترانزیت این محموله نفتی فاصله نزدیک آن به بنادر کشور امارات و ارائه خدمات و تسهیلات ویژه به تجار و صاحبان کالا در زمینه فعالیتهای بندری است.
وی با اشاره به زیرساختهای ایجاد شده در این بندر به منظور توسعه فعالیتهای تجاری به ويژه در بخش کالاهای نفتی گفت: با اجرای فاز اول و دوم طرح توسعه دریایی بندرلنگه، طول موجشکن این بندر از یک هزار و 500 متر به یک هزار و 975 متر و مساحت حوضچه نیز از 10 تا 30 هکتار افزایش یافته است.