کد خبر: ۴۴۳۴۲
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۰
نیویورک تایمز:

شیوخ عرب را نارضایتی داخلی تهدید می‌کند نه ایران

روزنامه نیویورک‌تایمز سرمقاله خود را به نشست این هفته باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا و سران کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در کمپ دیوید اختصاص داد و نوشت: باید این درک روشن وجود داشته باشد که آمریکا از این رژیم‌ها در برابر رقبای سیاسی آنها دفاع نمی‌کند.
نویسندگان این یادداشت در ادامه تصریح کرده‌اند که بزرگترین تهدیدی که برای شیوخ عرب وجود دارد، نه ایران، بلکه نارضایتی‌های داخلی است.
نیویورک‌تایمز در این رابطه نوشته است: جمعیتی که در برخی موارد به حاشیه رانده شده‌اند، جوانانی که بیکار هستند، ایدئولوژی‌ای که مخرب و پوچ‌گرا است و این اعتقاد که هیچ مجرای قانونی‌ای برای ابراز نارضایتی وجود ندارد، از جمله نارضایتی‌های داخلی است.
 تهدید واقعی‌کشورهای عربی
پیوستن جوانان به داعش است
به گزارش تسنیم، روزنامه لس‌آنجلس تایمز در گزارشی نوشت: سران کشورهای عربی شورای همکاری خلیج فارس در حالی هفته جاری در کمپ دیوید با رئیس‌جمهور آمریکا درباره مذاکرات هسته‌ای ایران گفت‌وگو می‌کنند که جذب جوانان این کشورها به گروه تروریستی داعش، سرریز تاثیرات جنگ در سوریه، عراق و یمن بزرگترین تهدید آنها محسوب می‌شود.
این روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت: این مشکلات با دریافت تضمین‌های امنیتی و سامانه‌های موشکی از آمریکا و یا بیانیه‌های سفت و سخت قابل حل و فصل نیست. در ادامه گزارش لس‌آنجلس تایمز آمده است: برخی از گفت‌وگوهای هفته جاری در کمپ‌دیوید قابل پیش‌بینی است، آمریکا دخالت ایران در کشورهای دیگر را محکوم می‌کند و به دولت‌های عربی پیشنهاد می‌دهد یک سامانه دفاع مشترک ایجاد کنند، وی بر تعهد آمریکا در دفاع از این کشورها را دوباره تاکید
می‌کند.
اما جمهوری اسلامی هرگز به هیچ یک از همسایگانش حمله نکرده است و چنین اقدامی نخواهد کرد. در عوض تهدیدات واقعی برای ثبات این کشورها، کساد اقتصادی، استخدام جوانان این  کشورها در گروه‌های تروریستی همچون داعش و تاثیرات جنگ در کشورهای اطراف، یمن، عراق و سوریه است.
در همین حال، پایگاه اینترنتی پژوهشگاه دریایی آمریکا در گزارشی نوشت: امارات عربی متحده از آمریکا درخواست کرده است تا ضمانتی امنیتی برای مقابله با آنچه تهدیدات احتمالی از جانب ایران، حماس، انصارالله و حزب‌الله نامیده است، اتخاذ کند.