کد خبر: ۴۴۰۷۶
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۵
به سبک قاجار در ورزش سکه‌پرانی می‌کنند

وزیر ورزش:صراحتا می‌گویم از وضعیت فوتبال ناراضی هستم

وزیر ورزش و جوانان می‌گوید در مدیریت ورزش عده‌ای به سبک دوران قاجار سکه‌پرانی کرده و برای ورزشکاران پاداش تعیین می‌کنند!


پس از اینکه با دخالت وزارت ورزش، کارلوس کی‌روش در فوتبال ایران ماندنی شد، عصر روز چهارشنبه یک بار دیگر رویکرد وزارتخانه تغییر کرد و وزیر ورزش با انتقاداتش سروصدای زیادی را در این مورد ایجاد کرد تا جایی که حتی یک بار دیگر بحث قطع همکاری کی‌روش با تیم ملی پیش آمد. پس از این اتفاق وزیر ورزش و جوانان در مشهد به موارد دیگری اشاره داشت که گزیده‌ای از صحبت‌هایش در ادامه می‌آید:
*  توصیه می‌کنیم اگر روسای فدراسیون‌ها یا روسای هیأت‌های ورزشی استان‌ها، قرار است در انتخابات مجلس شرکت کنند از مشاغلی که دارند استعفا دهند و بروند و به کار سیاسی خود بپردازند. قانون اگر زمان تعیین کرده باشد که ما هم آن را ابلاغ خواهیم کرد در غیراینصورت ما حتما این مسئله را مکتوب خواهیم کرد و به همه فدراسیون‌ها و هیأت‌های زیرمجموعه آنها ابلاغ خواهیم کرد.
* صد بار گفته‌ام و هزار بار دیگر هم می‌گویم که در جلسه هم‌اندیشی‌ام با اهالی فوتبال و در جریان انتقاداتی که مطرح کردم نامی از کسی نبردم.
* کسی می‌تواند از وضعیت فعلی فوتبال دفاع کند؟ واقعا آیا وضعیت فوتبال ما خوب است؟ چه کسی را می‌توانید پیدا کنید که بگوید وضعیت امروز فوتبال ما وضعیت مناسبی دارد؟ صراحتا می‌گویم هیچ کسی از وضعیت فعلی فوتبال رضایت کامل ندارد و من هم ناراضی هستم.
* متأسفانه در ورزش ما یک نظامی ایجاد شده بود آن هم به سبک قاجار. در زمان قاجار از ورزشکارانی که خوششان می‌آمد به آنها سکه می‌دادند و این نظام متأسفانه دردسرهای زیادی را برای ما ایجاد کرد.من آدم سراغ دارم که مسئول بوده و کنار زمین فوتبال می‌رفته و از شوت زدن یک بازیکن خوشش می‌آمده و در جیب‌هایش پر از سکه بوده. طرف به یکباره عنوان می‌کرده که این بازیکن چون شوت خوبی زده است من برایش 5 سکه می‌دهم این موضوع آنقدر ادامه پیدا کرد که مثلا آقایان می‌رفتند برای ورزشکاران مدال‌آور ما سکه تعیین می‌کردند.
*چه کسی می‌تواند برای ورزشکاری که افتخارآفرینی کرده است تعدادی سکه تعیین کند؟! هیچ کسی نمی‌تواند این کار را بکند. ورزشکاران ما شأن بالایی دارند. چرا به یک ورزشکار 35 سکه و به ورزشکار دیگر صد سکه می‌دهند. این نظام سکه‌پرانی را ما حتما جلویش را می‌گیریم و اجازه نمی‌دهیم این روال در ورزش ما ادامه پیدا کند.