کد خبر: ۴۴۰۶۹
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۵
معاون گمرکات کشور:

صادرات کالا به عراق از مرز مهران سرعت می‌گیرد

معاون برنامه‌ریزی و امور بین‌الملل گمرکات کشور از رایزنی برای تسریع در صادرات کالا از مرز مهران با طرف عراقی خبر داد و گفت که بزودی صادرات از این مرز سرعت می‌گیرد.


بهزاد شیری در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به کندی چند روزه صادرات کالا در مرز مهران گفت: کشور مقصد بازار ما (عراق) چند روزی است که تعرفه‌ها را نسبت به کالاهای ورودی افزایش داده و این امر بر قیمت تمام شده کالاها اثرگذاشته و باعث کندی صادرات از این مرز شده است. وی تصریح کرد: گمرک عراق چند سالی است که این قانون را می‌خواسته در کشورش عملی کند و این باعث می‌شود برای تجار ما یک مقداری گران تمام شود.
معاون برنامه‌ریزی و امور بین‌الملل گمرکات کشور اظهار کرد: با رایزنی‌های صورت گرفته از طریق مبادی ذیربط، وزارت امور خارجه، سفارت ایران در عراق، وزارت صنعت معدن و تجارت و مبادی رسمی مربوطه پیگیر مسئله هستند. وی ابراز امیدواری کرد: با این رایزنی‌ها بتوان این موضوع را حل کرد تا بازار عراق به عنوان یکی از بازارهای عمده تجارت کشور همچنان فعال باشد. نظری گفت: گمرک مرزی مهران توانسته به عنوان نخستین گمرک مرزی کشور سیستم مدیریت یکپارچه را دریافت و به عنوان مرزبان اقتصادی معرفی شود. وی تاکید کرد: گمرکات ایلام یکی از گمرکات فعال کشور است و بخش عمده‌ای صادرات کالا به بازار کالا از این گمرک انجام می‌شود.
captcha