طالبان مسئولیت حمله را برعهده گرفت
مرگ سفیران نروژ و فیلیپین بر اثر سرنگونی هلیکوپتر پاکستانی
سرنگونی هلیکوپتر در شمال پاکستان، مرگ 11 تن از جمله سفیران نروژ و فیلیپین را به دنبال داشت. طالبان مدعی شد که این هلیکوپتر را سرنگون کرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، در پی سقوط یک هلیکوپتر در دره «گیلگیت»، واقع در شمال پاکستان، طالبان اعلام کرد که عناصرش با موشک دوشپرتاب این هلیکوپتر را هدف قرار دادهاند. سقوط این هلیکوپتر مرگ 11 نفر از جمله سفیران دو کشور نروژ و فیلیپین و جراحت شش تن دیگر را در پی داشت. همسران سفرای مالزی و اندونزی نیز جزو کشتهشدگان هستند. حال برخی از مجروحان از جمله سفیران کشورهای لهستان و هلند وخیم گزارش شده است.
سرنشینان این هلیکوپتر به دعوت «نواز شریف» نخستوزیر پاکستان راهی شمال این کشور شده بودند و قرار بود که سفیران 27 کشور جهان در مراسم افتتاح یک طرح بزرگ گردشگری (تلهکابین) در مناطق کوهستانی دره «گیلگیت» شرکت کنند.
نواز شریف ضمن ابراز تأسف نسبت به این واقعه، به خانوادههای جان باختگان تسلیت گفت و به همین مناسبت، امروز را در سراسر کشور پاکستان عزای عمومی اعلام کرد.
نخستوزیر پاکستان از «علیرضا حقیقیان» سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسلامآباد نیز برای شرکت در این مراسم افتتاحیه دعوت کرده بود، اما خوشبختانه وی به دلیل مشغله کاری در اسلامآباد، این هیئت را همراهی نکرده بود.
مقامات اسلامآباد ادعای طالبان را تأیید یا رد نکردهاند. این گروه تروریستی در نوار قبایلی شمال غرب پاکستان شدیداً فعال است.