کد خبر: ۴۳۸۴۰
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۵
معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد

اختصاص 360 میلیارد ریال برای تجهیز هنرستان‌های کشور

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: 360 میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز هنرستان‌های کشور در سال جاری اختصاص یافته است.


به گزارش ایرنا، علی زرافشان در حاشیه امضای تفاهمنامه با استاندار ایلام در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این اعتبار نسبت به سال گذشته 10 میلیارد ریال افزایش یافته و برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی هنرستان‌ها هزینه خواهد شد. وی ادامه داد:‌ این مبلغ تا پایان فصل تابستان امسال براساس تعداد هنرستان‌ها و نوع رشته‌ها بین هفت هزار و 500 هنرستان در استان‌های مختلف کشور توزیع می‌شود. زرافشان یکی از سیاست‌های دولت را توسعه کمی و کیفی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای میان دانش‌آموزان اعلام و تاکید کرد: با توجه به اینکه پوشش این آموزش‌ها نیازمند کارگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی و مواد اولیه است برای تامین این شرایط اعتبار این حوزه بصورت چشمگیر افزایش یافته است.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه کیفیت آموزش و پرورش در دوره‌های مختلف متکی به کسب آموزش‌های عملی در کنار آموزش‌های تئوری به دانش‌آموزان است، افزود: در این زمینه درس کار و فن‌آوری با رویکرد آماده‌سازی شغلی دانش‌آموزان به آنها ارایه می‌شود.
زرافشان دیروز به منظور شرکت در آیین افتتاح مسابقات فرهنگی و هنری دانش‌آموزان استان ایلام، شرکت در نشست شورای اداری آموزش و پرورش و دیدار و گفت‌وگو با استاندار و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری به ایلام سفر کرده بود.