کد خبر: ۴۳۷۶۸
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۹
باهنر در نشست خبری:

سیاست اصولگرایان وحدت حداکثری است

دبیرکل جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری گفت: سیاست راهبردی و واحد اصولگرایان ایجاد وحدت حداکثری و ائتلاف برای رسیدن به هدف مشترک است.


به گزارش فارس، محمدرضا باهنر دیروز در نشست خبری که در محل دفتر جامعه اسلامی برگزار شد، گفت: تنها راه برون رفت و ایجاد رونق اقتصادی این است که فرهنگ‌مان را عوض کنیم و فرهنگ کار مسلط شود. باید با تمام وجود حس کنیم هر کالای خارجی که مصرف می‌کنیم از ایجاد یک فرصت شغلی در کشور جلوگیری کرده‌ایم.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به وحدت اصولگرایان و دیدار با جبهه پایداری و همچنین رئیس‌جمهور سابق تأکید کرد: حزب مؤتلفه با جبهه پایداری نشست داشته است اما حزب پیروان نداشته است. سیاست راهبردی و واحد اصولگرایان ایجاد وحدت حداکثری و ائتلاف برای رسیدن به هدف مشترک است.
وی در ادامه با اشاره به ایجاد تنش از سوی برخی دولتی‌ها در جامعه گفت: به انتخابات که نزدیک می‌شویم بعضی بداخلاقی‌ها شروع می‌شود. نباید به دنبال روش‌های غیراخلاقی برای بیرون بردن رقیب از میدان باشیم.
نایب رئیس مجلس در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص ائتلاف علی لاریجانی رئیس مجلس با دولت و احتمال این ائتلاف خاطرنشان کرد: من هنوز تشکیلات رسمی، سیاسی و انتخاباتی ناشی از دولت را نمی‌شناسم و دولت هم چیزی معرفی نکرده است. وی همچنین با اشاره به رسیدگی مجمع تشخیص مصلحت نظام به طرح استانی شدن انتخابات اظهار داشت: مجمع تشخیص با طرح استانی شدن صرف انتخابات موافق نیست ولی با استانی - شهرستانی شدن موافق بودند. فکر می‌کنیم تا نیمه خرداد این طرح تصویب یا وضعیت آن مشخص ‌شود.
وی در ادامه این نشست خبری درباره انتشار فکت شیت از سوی دستگاه دیپلماسی کشورمان اظهار داشت: انتشار فکت‌شیت برای طرف مقابل تعهدی ایجاد نمی‌کند بلکه چیزی که می‌نویسند تعهدآور است. فکت‌شیت را منتشر می‌کنند تا طرفین بفهمند چقدر ذهن‌ها به هم نزدیک است و تیم مذاکره‌کننده ما فکت‌شیت غربی‌ها را قبول ندارد بلکه چیزی که در رسانه‌های داخلی نوشته می‌شود را قبول دارند. باهنر همچنین با اشاره به پذیرش احتمالی پروتکل الحاقی از سوی کشورمان گفت: دولت‌ها می‌توانند به صورت موقت به برخی پروتکل‌های بین‌المللی بپیوندند و اگر مجلس تأیید کند این پیوستن دائمی می‌شود.
ما منتظر انجام تفاهم قطعی نیستیم،‌ چرا که بازی را برد - برد شروع کرده‌ایم. مقام معظم رهبری بارها فرمودند که به تیم مذاکره‌کننده اعتماد دارند و از طرفی فرموده‌اند دشمن مکار و عهدشکن است.
باهنر بر همین اساس تصریح کرد:‌ مجلس و نظام تمام مسائل را رصد می‌کند و اگر قرار باشد طرف مقابل زور بگویند ما زیر بار زور نخواهیم رفت.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پایان با محکوم کردن جنایات رژیم آل‌سعود در یمن خاطرنشان کرد‌: موضع رسمی ما یکپارچه بودن و ماندن کشورهای اسلامی است و با تجزیه آنها و جدا شدن تکه‌هایی از خاک آن کشورها مخالفیم و قطعا رفتار آل سعود در یمن از ابتدا از نظر تئوری و فرمول شروع شده محکوم به شکست قطعی است.