کد خبر: ۴۳۷۱۶
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۸
نماینده مجلس:

طرح نظام رتبه‌بندی فرهنگیان به علت بار مالی اجرا نمی‌شود

رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر گفت: طرح نظام رتبه‌بندی فرهنگیان به دلیل بار مالی اجرا نمی‌شود.


به گزارش خبرگزاری فارس از دشتستان، حجت‌الاسلام سید مهدی موسوی‌نژاد در نشست با فرهنگیان و معلمان دشتستان اظهار داشت: طرح نظام رتبه‌بندی فرهنگیان به علت اینکه بار مالی داشت به مشکل برخورد کرد و به همین دلیل اجرا نمی‌شود.
وی با بیان اینکه تأمین اعتبار آموزش و پرورش عموماً در اولویت نخست قرار ندارد، ابراز کرد: در سال جاری 5 هزار میلیارد تومان اعتبار آموزش و پرورش افزایش یافته تا بخشی از مشکلات قشر فرهنگیان برطرف شود.
موسوی‌نژاد از تصویب طرح دو فوریتی تخصیص یک درصد از مالیات ارزش افزوده به فرهنگیان خبر داد و تأکید کرد: 140 نماینده در مجلس این طرح را امضا کرده‌اند که کمک به قشر فرهنگیان خواهد کرد.
وی گفت: در سال گذشته 26 طرح در زمینه رفع مشکلات معیشتی معلمان را در مجلس مطرح کردیم که بتوانیم بعضی از مشکلات معلمان را برطرف کنیم. رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر در ارتباط با عزل و نصب مدیران در استان بیان کرد:  نمایندگان مجلس در تعیین مدیران هیچ دخالتی ندارند و در ارتباط با استیضاح وزیر آموزش و پرورش که در 17 بند از مشکلات فرهنگیان مطرح شد هیچ مسئله سیاسی وجود ندارد. وی در ارتباط با مشکل صندوق فرهنگیان نیز گفت: در ارتباط با صندوق فرهنگیان در مجلس تحقیق و تفحص صورت گرفته است و در سال جاری یک هزار و 700 میلیارد تومان به مطالبات بازنشستگان اختصاص یافته است. نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: دو طرح استفساریه در سال 93 اجرا شده است که مربوط به استخدامی، معلمان حق‌التدریسی و دانشجویان ورودی جدید است.