کد خبر: ۴۲۳۹۲
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۲
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت:

پروژه فولاد نی‌ریز امسال به بهره‌برداری می‌رسد

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: فولاد «نی‌ریز» تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد. در بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت از طرح فولاد نی‌ریز بر رفع موانع و تسریع در بهره‌برداری از این طرح تأکید شد. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) نیز در این بازدید از پیشرفت 75 درصدی طرح فولاد نی‌ریز در بخش احیا خبر داد و گفت: این طرح از طرح‌های هفت‌گانه فولاد کشور است که تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

کرباسیان افزود: هم‌اکنون مراحل اجرایی این طرح درحال اجراست و با بهره‌برداری ازآن 800 هزار تن به ظرفیت تولید فولاد کشور افزوده می‌شود. وی افزود: روند اجرای این طرح که از سال 1385 آغاز شد به علت مشکلات تأمین سرمایه‌گذاری کند بوده است که با تدابیر درنظر گرفته شده اواخر پارسال 65 درصد سهام این طرح به شرکت سرمایه‌گذاری غدیر واگذار شده است که امیدواریم با این اقدام شاهد شتاب اجرای این طرح باشیم.
وی همچنین از رفع مشکل گشایش ال‌سی این طرح خبر داد و گفت: این مشکل بزودی حل خواهد شد.
طرح فولاد 800 هزار تنی نی‌ریز با سرمایه‌گذاری هزار میلیارد تومانی است که قابلیت افزایش ظرفیت تا تولید سالانه یک میلیون تن فولاد را نیز دارد.