کد خبر: ۴۲۱۴۹
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۹

برگزاری جشنواره لاله‌ها در کرج

سومین جشنواره لاله‌ها در کرج در مساحتی بالغ بر بیش از 8 هکتار در محل پارک شهیدچمران برپا شد.
کرج - خبرنگار  کیهان:

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری کرج در این باره اظهار کرد: با توجه به شرایط جوی و آب‌وهوای مساعد کرج و وجود زمینه‌های مناسب برای رویش انواع گل و گیاه‌های زینتی و دارویی، برپایی جشنواره گل‌ها در این شهر ضروری است که مسئولان باید برای تحقق این مهم اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.
محمدرضا زین‌العابدینی گفت: لاله گلی ایرانی است و در فرهنگ ایرانی جایگاه خاصی را دارا است اما متاسفانه با وجود ایرانی بودن گل‌ لاله این گل امروز به نام دیگر کشورها معرفی می‌شود.
وی افزود: گل‌ لاله یکی از گل‌های مهم ایرانیان در مراسم نوروز بوده که در کنار سمبل و نرگس نوید بهار را می‌داد.
زین‌العابدینی با اشاره به استقبال بی‌نظیر شهروندان کرجی از این جشنواره در دو سال گذشته تصریح کرد: طراحی‌های خاص و منحصر به فردی برای کاشت لاله در باغ گل‌ها انجام شده تا با جشنواره سال گذشته متفاوت باشد و بتواند رضایت شهروندان و بازدیدکنندگان را جلب کند.
وی از کاشت 100 هزار پیاز لاله در رنگ‌های مختلف در این جشنواره خبر داد و گفت: این جشنواره تا پایان فروردین ماه میزبان علاقه‌مندان است.