کد خبر: ۴۱۹۱۷
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۲
مدیرکل راه‌آهن جنوب خبر داد

نیاز به 100 هزار میلیارد ریال برای احداث راه‌آهن خوزستان - اصفهان

مدیرکل راه‌آهن جنوب از نیاز افزون بر 100 هزار میلیارد ریال برای اتصال راه‌آهن از خوزستان به استان اصفهان خبر داد.


درویش‌زاده با بیان اینکه این طرح هم اینک در مرحله تعیین سرمایه‌گذار است افزود: اتصال راه‌آهن خوزستان - چهارمحال و بختیاری - اصفهان به عنوان یکی از تعهدات وزارت راه و شهرسازی و از طرح‌های ملی است که هم اینک در مرحله تعیین سرمایه‌گذار قرار دارد.
وی اظهار کرد: با احداث این خط، تمام سنگ‌آهن مورد نیاز فولاد خوزستان به طور کامل می‌تواند از طریق این خط ریلی جابه‌جا شود و با کاهش حجم ترافیک جاده‌ای، ایمنی جاده‌ها ارتقا می‌یابد.
وی  افزود: با احداث این خط‌آهن، خوراک برخی شرکت‌های فولادی منطقه، مانند طرح در دست احداث فولاد شادگان از این طریق تامین خواهد شد.
خط‌آهن اهواز، ایذه، لردگان، مبارکه، اصفهان به طول 535 کیلومتر پیش‌بینی شده است. با تحقق این امر مسیر خوزستان به اصفهان 470 کیلومتر کوتاه می‌شود.