کد خبر: ۴۱۸۵۵
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۸

وزیر راه و شهرسازی از شلمچه به عراق رفت

وزیر راه و شهرسازی به منظور شرکت در مراسم کلنگ‌زنی راه آهن خرمشهر-بصره وارد آبادان شد.


به گزارش خبرگزاری‌ها عباس آخوندی پس از شرکت در این مراسم از طرح‌های توسعه فرودگاه آبادان بازدید کرد.
وی پیش از ظهر دیروز در حاشیه بازدید از پایانه مرزی شلمچه و پیش از سفر به عراق اهداف خود را از سفر تشریح کرد و گفت: با این سفر قصد دارم پروژه احداث خط آهن بین ایران و عراق را که با گذشت مدت زمان طولانی اجرایی نشده، پیگیری کنم.
آخوندی افزود: در سفر اخیر وزیر حمل و نقل عراق به ایران به این توافق رسیدیم که این پل ارتباطی شلمچه به بصره هرچه سریع‌تر عملیاتی شود که خوشبختانه در هیئت وزیران نیز به تصویب رسید.
وزیر راه و شهرسازی، گفت: طراحی اولیه آن صورت گرفته و در این سفر به عراق قصد داریم بر جزئیات عملیاتی شدن این امر به توافق برسیم و آن را اجرایی کنیم.
آخوندی با بیان اینکه با اجرای این پل ارتباطی امکان اتصال حمل و نقل ریلی ایران به عراق فراهم می‌شود، خاطرنشان کرد:‌ این خط ریل تا شلمچه می‌رسد و با احداث این پل تنها ارتباط ریلی بین ایران و عراق میسر می‌شود.
وی ادامه داد: کشیدن ریل خط آهن از وظایف طرف عراقی است که در این راستا نیز با طرف عراقی به توافق رسیده‌ایم.
آخوندی این پل ارتباطی را از لحاظ فنی پلی حساس خواند و گفت: این کار، کار فنی بسیار پیچیده‌ای است که ماانجام آن را به عهده گرفتیم.
وزیر راه و شهرسازی، به مزایای احداث این خط آهن اشاره کرد و افزود: با احداث این ریل آهن، افرادی که تمایل دارند برای زیارت از ایران به کشور عراق روند می‌توانند از طریق زمینی از ریل استفاده کنند.
آخوندی فراهم‌سازی شرایط ترانزیتی ویژه از طریق احداث این خط آهن برای طرف عراقی را یادآور شد و اظهار کرد: با احداث این خط آهن عراق نیز به شبکه ریلی ایران وصل شده و امکان حمل و‌نقل بین عراق تا چین فراهم می‌شود.