کد خبر: ۴۱۶۸۲
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۵
با سرمایه‌گذاری کشور چین انجام می‌شود

احداث کارخانه تولید فروکروم در منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس

استاندار هرمزگان گفت: کارخانه تولید فروکروم با مشارکت سرمایه‌گذاران کشور چین در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در بندرعباس احداث می‌شود.

جاسم جادری پس از دیدار با هیئتی از سرمایه‌گذاران کشور چین اظهار کرد: کارخانه تولید فروکروم با مشارکت سرمایه‌گذاران کشور چین در منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌فارس در بندرعباس احداث می‌شود.
وی ادامه داد: این کارخانه با سرمایه‌گذاری اولیه 150 میلیون دلار و گردش سالانه 50 میلیون دلار راه‌اندازی خواهد شد.
جادری میزان اشتغالزایی این طرح را 500 نفر اشتغال مستقیم عنوان کرد و افزود: در فاز نخست این طرح برای 180 نفر و در فاز دوم نیز برای 320 نفر اشتغال ایجاد می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: طبق توافقات صورت گرفته بیش از 90 درصد پرسنلی که در این کارخانه مشغول به کار می‌شوند از افراد بومی استان هرمزگان خواهند بود.
جادری تصریح کرد: این کارخانه ظرفیت تولید سالانه 50 هزار تن فروکروم را خواهد داشت.