کد خبر: ۴۱۵۶۱
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۴

تهرانی‌ها بیش از 30 میلیون متر مکعب آب در نوروز مصرف کردند

مجموع مصرف آب در استان تهران از اول فروردین ماه سال جاری تا پایان چهاردهمین روز این ماه به 30 میلیون و 335 هزار متر مکعب رسید.

به گزارش تسنیم، سرانه مصرف آب در تهران که در ایام پایانی سال به مرز 250 لیتر در شبانه‌روز به ازای هر نفر رسیده بود، در ایام نوروز با خلوت شدن کلانشهر تهران در پی سفرهای نوروزی پایتخت‌نشینان به دیگر شهرهای کشور، به طور محسوس با کاهش همراه بود.
در مجموع در ایام نوروز (14 روز ابتدایی فروردین) در استان تهران 30 میلیون و 335 هزار متر مکعب آب شرب به مصرف رسید که البته این رقم به جز مصارف آب شربی است که بدون محاسبه در برخی روستاها و شهرهای استان مصرف شده است.
از این رو مصرف روزانه آب در تهران در ایام نوروز 94 به 2 میلیون و 166 هزار و 786 متر مکعب رسید که با توجه به جمعیت 12 میلیون و 500 هزار نفری استان تهران، هر تهرانی در این مدت 173 لیتر آب در هر شبانه‌روز مصرف کرده است.