کد خبر: ۴۱۴۹۷
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۳
از این هفته آغاز می‌شود

دعوت از متقاضیان برای تحویل واحدهای مسکن مهر پرند

مدیرعامل شهر پرند گفت: متقاضیان مسکن مهر از این هفته برای تحویل واحدهایشان و معرفی برای فروش اقساطی دعوت می‌شوند.


باران هاشم‌زهی در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: اگر مردم برای پرداخت باقیمانده آورده خود تلاش کنند پرونده مسکن مهر پرند امسال بسته خواهد شد، بنابراین متقاضیان مسکن مهر پرند از این هفته برای تحویل واحدهایشان و معرفی برای فروش اقساطی به پرند دعوت می‌شوند.
مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند افزود: نظارت‌های روزانه بر تمامی ساخت‌وسازهای این شهر شامل مسکن مهر و خدمات روبنایی باعث شده تا امکان وقت‌کشی از برخی پیمانکاران و سازنده‌ها کاملا سلب شود. بنابراین در این مقطع لازم است باقیمانده آورده نقدی پیش خریداران براساس جداول زمانی از پیش اعلام شده به موقع پرداخت شود تا براساس برنامه‌ریزی‌ها پروژه‌ها به موقع افتتاح و به متقاضیان تحویل داده شود.
هاشم زهی خاطرنشان کرد: عملیات پرداخت پنج میلیون تومان وام اضافه مسکن مهر به 20هزار واحد مسکونی در این شهر نهایی شد و در روزهای پایانی سال 93، با هماهنگی بانک مسکن، اداره ثبت اسناد شهرستان‌ها و دفاتر اسناد رسمی کشور و 26 شرکت سازنده، برای دریافت تسهیلات تکمیلی مسکن مهر معرفی شدند.
وی ادامه داد: از شرکت‌های سازنده خواسته شده که به ازای دریافت این مبالغ باید برنامه ماهانه برای تکمیل این واحدها داشته باشند و این مبالغ بر اساس میزان پیشرفت پروژه به سازندگان اختصاص داده می‌شود.
مدیرعامل شهر جدید پرند گفت: اواخر سال گذشته به شرکت عمران ابلاغ شد سقف تسهیلات مسکن مهر برای آن دسته از واحدهایی که کار ساخت آنها (75 درصد پیشرفت) هنوز به اتمام نرسیده است از 25 میلیون تومان به 30 میلیون تومان افزایش یافته است بنابراین این پنج میلیون تومان تسهیلات جدید می‌تواند هزینه‌های ناشی از دستورالعمل شماره سه مربوط به مابه‌التفاوت قیمت تمام شده مسکن مهر را تا حد زیادی پوشش دهد.
به گزارش خبرنگار فارس، هفته گذشته خبری منتشر شد که بر اساس آن علاوه بر پنج میلیون تومان یاد شده دو میلیون تومان نیز به صورت بلاعوض به متقاضیان مسکن مهر پرند تعلق می‌گیرد اما ظاهرا این خبر به طور کلی از سوی شرکت عمران پرند تکذیب شده است.
در همین حال، مدیرعامل شرکت عمران پردیس با تاکید بر اینکه تلاش می‌‌کنیم اکثر واحدهای مسکن مهر پردیس را تا پایان امسال تحویل دهیم گفت: تکمیل برخی از این واحدها به سال آینده موکول خواهد شد.
حسن ولی‌پور درباره آخرین وضعیت فروش اراضی پردیس اظهار کرد: در مزایده‌ای که انجام شد تاکنون 13 میلیارد تومان از اراضی به فروش رفته که البته مبالغ حاصل از فروش این زمین‌ها به صورت قسطی توسط مشتریان پرداخت می‌شود.
وی از یک اقدام دیگر در شهر جدید پردیس خبر داد و افزود: طی یک تفاهم اولیه با بانک مسکن مقرر شد به پشتوانه یک هزار میلیارد تومان از زمین‌ها، این بانک مبلغ مذکور را در اختیارمان قرار دهد تا تاسیسات زیربنایی و روبنایی مسکن مهر پردیس تکمیل شود.

captcha