ورود فلامینگوها به تالاب گل سلیمانآباد
رئیس اداره حفاظت محیط زیست میاندوآب گفت: مأموران یگان حفاظت این اداره نخستین دسته از فلامینگوها را به تعداد 70 قطعه در تالاب گل سلیمانآباد این شهرستان مشاهده و سرشماری کردند.
اکبر محمدیان افزود: این تعداد از فلامینگوها در ادامه کوچ بهاری خود وارد این تالاب شدند که پس از تغذیه و استراحت کوچ خود را به مناطق شمالی ادامه میدهند.
وی اضافه کرد: ورود این تعداد فلامینگو در این فصل که در چند سال اخیر در این تالاب کمنظیر بوده به خاطر احیای کامل این تالاب و مهیاشدن شرایط لازم برای ماندگاری اینگونه از پرندگان در این منطقه است.
محمدیان گفت: تالاب فصلی گلسلیمان آباد میاندوآب در مجموع دارای بیش از 25 هکتار مساحت بوده و امسال به دلیل باران پاییزی و اجرای طرح آبخیزداری اداره منابع طبیعی به طور کامل احیا شده و ارتفاع آب در آن بین 50 سانتیمتر تا 1/5 متر در نوسان است.
وی ادامه داد: در این تالاب علاوه بر فلامینگوها هزاران قطعه پرنده مهاجر و بومی آبزی و کنارآبزی دیگر از جمله کاکایی، پرستوی دریایی و انواع اردکها نیز وجود دارد که با کاهش آب در فصلهای گرم از این تالاب کوچ میکنند.