کد خبر: ۴۱۰۱۹
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۴

قیمت‌ها در بازار سکه و ارز افزایش یافت

جوسازی رسانه‌ها درباره تاثیرات خیالی بیانیه لوزان دوام چندانی نیاورد و در دومین روز کاری سال جاری پس از تعطیلات نوروز، بازار سکه و ارز صعودی شد و دلار به 3300 تومان رسید.

به گزارش خبرنگار کیهان بسیاری از رسانه‌های خوش‌خیال با دمیدن در بوق و کرنا که اگر ایران با گروه 5+1 به توافق برسد درهای بهشت به روی مردم کشورمان گشوده خواهد شد واقعیت‌ها را بر مردم پوشاندند ولی علی‌رغم گذشت 3 روز از تعطیلات رسمی نوروز و صدور بیانیه لوزان، دلار با جهش 35 تومانی نسبت به روز شنبه همچنان یکه‌تاز میدان‌های ارز شده است.
بنابراین گزارش دیروز جهش قیمت‌ها تنها در بازار ارز اتفاق نیفتاد بلکه بازار سکه نیز با جهش 23 هزار تومانی به 962 هزار تومان رسید.
این افزایش قیمت در بازار سکه و ارز می‌تواند پاسخی به این دسته از رسانه‌های خوش‌خیال باشد و به آنها نهیب بزند که دست از تبلیغات فریبکارانه بردارید چرا که به گفته طیب‌نیا وزیر اقتصاد و دارایی همه مشکلات اقتصادی با رفع تحریم‌ها حل نمی‌شود و این دیدگاه که شرایط اقتصادی امروز، زاییده تحریم‌ها است یک دیدگاه ساده‌لوحانه است.
ساختار اقتصادی نامتعادلی که از سالهای قبل از انقلاب به ما رسیده، تداوم وابستگی اقتصاد به نفت در سالهای پس از انقلاب و سیاست‌های اقتصادی نادرستی که طی سالهای متمادی اعمال شده، شرایط را مشکل کرده است.
بر همین اساس، بازار سکه و ارز که فارغ از هیاهوی رسانه‌ای واقعیت‌ها را دنبال می‌کند از بعد ازظهر شنبه گذشته روند بازگشت قیمت‌ها به حالت قبل از صدور بیانیه لوزان را آغاز کرد و دیروز هم دلار به 3300 تومان رسید این در حالی است که قیمت این ارز در ساعات آغازین روز شنبه 3190 تومان بود.
همچنین قیمت هر گرم طلای 18 عیار نیز دیروز با 21 هزار تومان افزایش نسبت به روز شنبه به 98 هزار و 365 تومان و هر مثقال طلا با 9 هزار و 500 تومان افزایش به 426 هزار و 500 تومان رسید، این در حالی بود که اونس جهانی طلا بدون تغییر نسبت به شنبه 1203دلار باقی مانده بود.