معاون قوه قضائیه خبر داد
ثبت خواستههای حقوقی تهرانیها در دفاتر الکترونیک قضایی از اواسط اسفند
رئیس مرکز آمار و انفورماتیک قوه قضائیه تأکید کرد: تا اواسط اسفند تمام خواستههای حقوقی شهروندان تهرانی از طریق دفاتر الکترونیک قضایی انجام میشود.
رئیس مرکز آمار و انفورماتیک قوه قضائیه تأکید کرد: تا اواسط اسفند تمام خواستههای حقوقی شهروندان تهرانی از طریق دفاتر الکترونیک قضایی انجام میشود.
حجتالاسلام حمید شهریاری رئیس مرکز آمار و انفورماتیک قوه قضائیه در نشست خبری خود گفت: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از دو سال پیش کار خود را آغاز کردهاند و تا به امروز 147 خواسته به دفاتر ارجاع داده شده است.
وی افزود: اواسط ماه آینده تمام خواستههای حقوقی تهرانیها از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی انجام میشود که سه مرحله از نهایی شدن این کار باقی مانده که تا اواسط اسفند ماه به سرانجام میرسد.
معاون آمار و انفورماتیک قوه قضائیه با بیان اینکه با انجام فراخوان دوم برای تصدی دفاتر خدمات الکترونیک که بین روزهای 9 تا 29 بهمن ماه انجام میشود قصد داریم تعداد این دفاتر را به 358 برسانیم گفت: تاکنون تنها 30 درصد از بودجه مصوب در اختیار ما قرار گرفته است که امیدواریم تا پایان سال آینده باقی مانده این بودجه در اختیار ما قرار گیرد و طبق قولی که دادهاند، انجام شود.
شهریاری از نیاز این مجموعه برای در اختیار داشتن 4 هزار رایانه برای ارائه به قضات خبر داد.
وی در ادامه گفت: این کار علاوه بر اینکه سفرهای درون شهری را کاهش داده است موجب رضایتمندی شهروندان نیز شده است. همچنین موجب اتقان ثبت دادخواستها شده است؛ ثبت اطلاعات باعث میشود رسیدگی به دادخواستها آسانتر شود که در حال حاضر 20 دفترخانه در تهران کار خود را شروع کردند، 17 دفترخانه دیگر مجوزشان صادر شده که امیدواریم این دفاتر به 80 دفترخانه در تهران افزایش یابد.
شهریاری در خصوص سامانه سخا افزود: از ابتدای سال تاکنون بیش از 104 هزار دادخواست از طریق سامانه سخا ثبت شده است که 17 هزار دادخواست آن مربوط به کوائیه و بیش از 10 هزار دادخواست آن اظهارنامه بوده که در سیستم سخا ثبت شده است و از سال 92 تاکنون در شهر تهران به 132 هزار مورد رسیده که با راهاندازی این طرح در مرکز استانها این امر را گسترش خواهیم داد.
وی بیان کرد: باید از رایانه بر روی میز قضات بهرهمند شوید که ما در خصوص دریافت بودجه توجیه و صحبتهای خود را انجام دادهایم که طبق قولی که داده شده است امیدواریم بودجه کافی به ما ارائه دهند ولی تاکنون یک سوم (30 درصد) در اختیار ما قرار گرفته است که امیدواریم مابقی آن را تا پایان سال به ما ارائه دهند.
شهریاری در خصوص دستبند الکترونیکی گفت: از نظر فنی کار آماده است که امیدواریم دستبند الکترونیکی را در سطح خوبی توسعه دهیم و باید بگویم این امر نیازمند بودجه است و همچنین باید گفت که ما مجری طرح نیستیم بلکه سازمان زندانها مجری طرح است و ما همکار آنها هستیم؛ این طرح نیاز به بودجه چندانی ندارد بنابراین امیدواریم گسترش یابد.
به گزارش تسنیم، وی ادامه داد: در حال حاضر اینکه دستبند الکترونیکی ایرانی است یا خارجی باید بگوییم در حال حاضر شرکت با تجربهای در این خصوص در ایران نداریم و این طرح نیاز و هزینه سختافزاری ندارد.