کم آبی ۷۲ روستای بیجار به مرز هشدار رسید
نماینده مردم شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی، گفت: با توجه به بارشهای کم در سال آبی جاری، حدود ۷۲ روستای شهرستان بیجار به دلیل کم آبی به مرز هشدار رسیده است.
سیدمحمد بیاتیان با تاکید بر پیگیری جدی کمآبی و بیآبی تعدادی از روستاها اظهار کرد: مسیر حدود ۶۵ کیلومتری انتقال آب سد سیازاخ و اخذ موافقت از اعتبارات ماده ۲۱۵ برای این کار بطور جدی در دست پیگیری است و امید میرود تا هفته دولت سال ۹۴ بسیاری از این امور به مرحله اجرا برسد.
وی از اجرای برنامه کوتاه مدت برای تامین آب شهر حسنآباد و اتخاذ تدابیر مناسب برای بعضی مناطق مرتفع شهر بیجار خبر داد و اظهار کرد: با توجه به وضعیت بارش کم و وضعیت پیش آمده در خصوص عدم تحقق برنامه آبگیری سد تلوار، فعلا بهرهبرداری از آب پشت سد حتی برای امور زراعی زمینهای همجوار سد نیز مقدور نیست.عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به آبرسانی روستاهای بخش چنگ الماس اشاره و ابراز امیدواری کرد: از طریق حفر چاه عمیق و تسریع در راهاندازی مجتمعهای آبرسانی، آب روستاهایی که دچار کمآبی هستند و یا از آب آشامیدنی بهرهمند نیستند، تامین شود.
بیاتیان از راهاندازی تصفیهخانه شهر بیجار در سال ۹۴ خبر داد.